Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

НеВинне інтерв’ю

НеВинне інтервʼю: нове шоу про українські вина та продукти

20.08.2024, Новини

Знайомтесь, «НеВинне інтерв’ю» – це шоу, де розповідають про найкрутіших крафтових українських виробників і їхні унікальні продукти. Герої відео діляться своїми історіями, секретами, відкриваються глядачам з іншого боку, як звичайні люди, прості, веселі, цікаві, зі своїми проблемами та викликами. Мета шоу – показати, що українські продукти гідні стати частиною вашого повсякденного життя.


Шоу побудоване на легкій і невимушеній бесіді, під час якої ми дегустуємо напої та готуємо прості, але дуже смачні страви, що чудово поєднуються з напоями. Ведучі також діляться рецептами і корисними порадами, які допоможуть створити ідеальні гастрономічні комбінації вдома.

НеВинне Інтерв’ю

У першому випуску ми зустрічаємося з подружжям Левченко – тими самими, хто створив крафтовий рослинний бальзам RUTA. Вони розкажуть, як виникла ідея створити цей напій, у чому його унікальність, і як їм вдається поєднувати бізнес і щасливе сімейне життя. До речі, ви дізнаєтесь і про те, як саме виробляється RUTA, і як він підкорив серця любителів незвичних смаків.

А хто ж стоїть за всім цим?

Карина Бочарнікова – маркетолог із досвідом роботи з такими брендами, як Jagermeister, Jose Cuervo та інші. Останні три роки вона працювала в команді SHABO, де отримала безцінний досвід та знання по вину.

Дмитро Саприкін – винний експерт із 15-річним досвідом. Він автор проєктів «Винні Ігри» та «Винні сети», має диплом WSET level 3, і постійно бере участь у дегустаційних комісіях. Дмитро обожнює алкогольний та ресторанний бізнес, і хоче поділитися своєю пристрастю з вами.

«Шоу тільки-но стартувало, а нас уже запитують, хто буде у наступному випуску. Поки що тримаємо це в секреті, але можемо сказати, що випуск вийде до Дня Незалежності. І гості там будуть справжніми патріотами, з якими бесіда точно буде особливою!» – розповідає Карина.

Тож наливайте свій улюблений напій, сідайте зручніше і насолоджуйтесь новим українським шоу на YouTube!



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!

X
Украина