Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Spektatory

Український бар ZWIN став лауреатом премії Wine Spectator

03.07.2023, Новини

Львівський винний бар ZWIN отримав нагороду Award of Excellence від американського видання Wine Spectator. Вітаємо наших друзів з міжнародним визнанням!


Мистецтво гостинності в Україні живе, попри виклики воєнного часу. Більше того, наші незламні професіонали, ще й на світовому рівні доводять свою конкурентоспроможність. Цього року винний бар ZWIN достойно представив українські заклади на конкурсі від Wine Spectatorу та отримав нагороду Excellence, разом з 2000 ресторанів з понад 75 країн.

Нагорода Excellence присуджується ресторанам, які пропонують добре підібрані винні карти, де представлені якісні вина, які відвідувачам непросто знайти в місцевих винних магазинах і випити вдома. Цей вибір вин також має відповідати кухні ресторану як за стилем, так і за ціною, даруючи гостям повноцінний досвід. 

Пишаємося, що український винний бар ZWIN отримав від авторитетного видання Wine Spectatorу відзнаку Excellence, що в перекладі означає «досконалість». В основі концепції закладу лежить вино і страви азійської та європейської кухонь. Тут гостям пропонують  широкий асортимент білих, рожевих, червоних, ігристих вин з різних куточків світу, постійно проводяться тематичні дегустації найкращих напоїв. Ось, наприклад, що чікує гостей у липні: 

  • 6 липня – Вина Грузії
  • 20 липня – Бейкуш. Дегустація з виробником
  • 27 липня – Вулканічні вина

Шеф-сомельє львівського винного бару ZWIN Богдан Павлюх емоційно поділився новиною про нагороду від Wine Spectator на своїй сторінці у FB:

«Прошу нас сильно привітати! ZWIN цього року вперше отримав нагороду від Wine Spectator... Я зі свого боку вітаю всю нашу команду. Треба випити щось смачне!»

Бажаємо успіхів і процвітання команді ZWIN, визнання клієнтами і професіоналами, а головне – нових перемог у мирній країні! 

X
Украина