Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

RUTA

Унікальний крафтовий бальзам «RUTA Чарівне зілля» отримав золоту медаль всесвітньо відомого конкурсу IWSC в Лондоні!

04.06.2024,

3 червня 2024 року були оголошені результати професійного дегустаційного конкурсу IWSC, який кожного року у Лондоні збирає зразки найкращих вин та міцного алкоголю зі всього світу. Бальзам RUTA, що є номінантом Wine Travel Awards 2023-2024, отримав 95 балів! Grape White Blend від Chateau Chizay отримала срібло. 


Бальзам RUTA вже вдруге бере участь у міжнародних дегустаційних конкурсах. В листопаді 2023 року він отримав золоту нагороду конкурсу Craft Spirits Awards у Лондоні, де продемонстрував свою оригінальність та високу якість серед найкращих крафтових алкогольних напоїв Європи.

RUTA

Цього разу поважне журі конкурсу IWSC, що складалося з близько 100 суддів, дуже високо оцінило унікальність RUTA в категорії «біттер-лікерів» – 95 балів та золота медаль! Grape від Chateau Chizay отримала срібло (90 балів).

Змагання відбувалось у жорсткій конкуренції із зразками зі всього світу: країни Європи, Великобританія, США, Японія, Китай, Австралія і ще багато-багато країн, загалом понад 4000 алкогольних напоїв з усього світу.

«Багатошаровий, із гідною похвали складністю та глибиною смаку. Смак насичений м`ятою, пряними нотами з відтінками молочного шоколаду і червоних ягід, та ідеальним перцевим крещендо» – таким був опис бальзаму RUTA членами журі після дегустації.

Щодо Grape від Chateau Chizay – аромат напою м’який, з виноградним акцентом та дюшесними відтінками. Завдяки восьмиступеневій дистиляції повністю відсутня спиртуозність. Смак легкий нейтральний з фруктовими відтінками.

Ця довгоочікувана подія та престижні нагороди ще раз підкреслили високий рівень українських майстрів до спроможності дивувати і гідно представляти українські напої вітчизняним та закордонним поціновувачам.

«Результати конкурсу IWSC як найвідомішого конкурсу у Європі, сподіваюсь, допоможуть збільшити продажі нашої «Рути» як в Україні так і посприяють виходу українського крафтового продукту на міжнародний ринок», – зауважила авторка рецептури та співзасновниця бренду «RUTA Чарівне зілля» – Оксана Левченко. – Отримання золотої медалі IWSC у Лондоні ще раз підтверджує високу якість та унікальність бальзаму RUTA, та має сприяти подальшому просуванню нашої продукції на ринку України та на експорт».

RUTA

Цього року компанія Rutabalm стала частиною комьюніті WTA 2023-2024 у номінації The Visiting Card of the Country/Brand – the Visiting Card of the Country, а її засновниця Оксана Левченко – у номінації Ambassador. Вітаємо у нашому дружньому колі і бажаємо розширення горизонтів, визнання, нових нагород і якнайбільше перемог!

 

X
Украина