Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Денис Галушко

Війна забирає найкращих

13.01.2023, Новини

У бою під Бахмутом загинув український воїн, волонтер, а в мирному житті власник ресторану «Галушко» у Львові та кондитерської в Києві Денис Галушко.


Цю трагічну новину у Telegram повідомив ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» Всеволод Поліщук.

Денис був відданим патріотом і небайдужою людиною. Ще у 2014 році він став ініціатором збору коштів для АТО у ресторанах. Його скарбнички у вигляді танків з грошима на техніку для атовців пам’ятають відвідувачі багатьох закладів. А у лютому 2022 Денис Галушко пішов добровольцем на фронт, звільняв Київську область, потім Харківщину і віддав своє життя, захищаючи Бахмут… 

З його фронтових дописів на Фейсбуці підписники дізнавалися страшну правду про війну. Ось що писав Денис 31 грудня:

«Минулої зими я ставив, собі на меті дожити до весни. Я робив це паралельно вивчаючи на позиції розрахунку ППО, принцип роботи “стінгера” який лежав поруч, у ютюбі… Командир так і сказав: «Та що там стріляти, в ютюбі подивитеся…»

Навесні була нова мета – дожити до дня народження, а він в кінці літа…  Але ми вже 4-й місяць в Бахмуті.  Вже минуло декілька ротацій різних бригад, сказати що тут тяжко це нічого не сказати: це місто і його околиці – резиденція пекла на землі.

Нічого не міняється в моїх планах, варто дожити до весни. Все поступово, спочатку весна, без жодних ілюзій, що буде легко, але варто бути спокійним і робити свою роботу. Зима буде вкрай важкою, але мені хочеться літа.

Побажання на наступний рік, живіть так, аби вам усміхалося літо…»

На жаль, Денис Галушко не дожив до весни. У героя залишилося троє дітей. Родина полеглого воїна потребує допомоги. Банківська картка дружини Дениса Катерини: 4731 2196 1461 5494.

Висловлюємо наші щирі співчуття родині Дениса Галушко. Вічна пам’ять Герою!

Фото: facebook.com/HalushkoDenis

X
Украина