Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Vinexpo America та Drinks America

Vinexpo America та Drinks America оголошують про початок реєстрації

31.10.2022, Новини

Після успішного дебюту двох спільних заходів у 2022 році, які поєднують світову індустрію алкогольних напоїв, Vinexpo America та Drinks America оголошують про початок реєстрації на подію 2023 року. До 7 березня діє тариф раннього бронювання. Спільна організація – це унікальна можливість зустрічатися з виробниками з усього світу в одному місці протягом двох днів.


Провідна міжнародна виставка для професіоналів у галузі вина та спиртних напоїв у Північній Америці – Vinexpo America та Drinks America, нова виставка, яка була створена у відповідь на прогнозоване зростання споживання спиртних напоїв і RTD – відбудуться у Нью-Йорку з 8 по 9 березня 2023 року. За словами організаторів, програма наступного року ґрунтуватиметься «на імпульсі заходу 2022 року, який привернув велику увагу» – понад 380 експонентів з 30 країн світу представили свою продукцію. Планування спільних програм Vinexpo America/Drinks America 2023 йде повним ходом.

Vinexpo America та Drinks America

Vinexpo America – це репозиціонування колишньої Vinexpo New York, яка протягом трьох років служила головною міжнародною виставкою для професіоналів у галузі вина та спиртних напоїв у Північній Америці до перерви у 2021 році через пандемію COVID-19. У своїй новій формі Vinexpo America зосереджується виключно на винах та представляє всі провідні світові регіони-виробники. Drinks America продемонструє широкий асортимент спиртних напоїв, пива та саке від виробників з усього світу, а також аксесуари та послуги для алкогольних напоїв. Відвідувачі матимуть повний доступ до обох заходів, у рамках яких відбудуться конференції та майстер-класи. Ряд експонентів вже підтвердили свою участь: Aquitaine Wine Company, Kazayak-Vin, Bodegas Tagua Tagua SPA, Retail Pak, Scentone, Casa Maestri, Charles Edge London, Slim Chillers.

Vinexpo America та Drinks America

Для молодих виробників вин та спиртних напоїв, які працюють у бізнесі менше п’яти років, доступний варіант участі у виставковому проєкті New Wave, що допоможе новачкам ринку запустити та збільшити продажі. Про свою участь вже заявили Domaine de Brau з Франції та Wine Library зі США, прийом заявок триває.

Vinexpo America та Drinks America

Минулого року на Vinexpo America та Drinks America 93% учасників були з Північної Америки – Нью-Йорк, Нью-Джерсі, Коннектикут, Флорида, Каліфорнія, Пенсільванія, Массачусетс, Техас, Меріленд та Іллінойс, всього виробники з 43 штатів взяли участь у знаковому заході.

Реєстрацію для учасників заходу 2023 року вже відкрито, до 7 березня діє тариф раннього бронювання.

Фото: facebook.com/VinexpoAmericaDrinksAmerica

X
Украина