Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Vinexpo India Mumbai

Vinexpo India Mumbai 2022 перенесено на 18-20 серпня

07.02.2022, Новини

Через побоювання спалаху Omicron організатори переносять Vinexpo India.


Ситуація з поширенням штаму Омікрон змусила організаторів міжнародних виставок посунути дати проведення заходів. Свої дати вже змінили ProWein та London Wine Fair, організатори Vinexpo India також переносять проведення виставки з 10-12 травня на 18-20 серпня, про що повідомив Субаш Арора (Subhash Arora), радник Vinexpo India.

Нагадаємо, перша Vinexpo India спільно з SIAL India відбулася 9-11 грудня. Виставка мала великий успіх, саме тому організатори вирішили провести Vinexpo India через півроку після першого заходу і місцем проведення обрали Мумбаї – економічну столицю Індії та «головні ворота для міжнародної торгівлі».

Рішення заснувати Vinexpo India у 2021 було продиктовано бажанням з’єднати виробників з усього світу з дистриб’юторами та роздрібними гравцями індійського ринку, що має великій потенціал.

Vinexpo India у Мумбаї планує стати масштабнішим, ніж виставка в Делі, де через певні законні обмеження більшість вітчизняних виробників, а також кілька імпортерів не змогли взяти участь у заході, у серпні вони зможуть приєднатися до виставки в Мумбаї. Vinexpo India Mumbai, як й перший раз, пройде одночасно з SIAL India.

X
Украина