Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

White Peak

White Peak продає свій перший віскі на аукціоні

31.08.2022, Новини

Англійський виробник White Peak у партнерстві з Whiskey Auctioneer виставив на аукціон перші 12 пляшок свого віскі Wire Works з індивідуальними номерами.


Кошти, одержані від продажу на аукціоні свого першого віскі, White Peak віддасть благодійним фондам – Derbyshire Wildlife Trust та The Peak District National Park Foundation.

White Peak випустила 5000 пронумерованих пляшок віскі Wire Works у лютому цього року. Дванадцять перших пляшок винокурня відклала, сподіваючись продати їх пізніше на аукціоні. І ось така можливість представилася.

White Peak Distillery

Клер Вон (Claire Vaughan), співзасновник компанії White Peak Distillery, сказала: «Ми раді можливості провести цей аукціон через Whiskey Auctioneer та підтримати дві важливі екологічні благодійні організації у нашому місцевому регіоні Дербішир».

«Ми впевнені, що ці 12 унікальних пляшок викличуть неабияку зацікавленість у глобальної аудиторії любителів віскі, адже ми надаємо ексклюзивну можливість стати володарем найпершої продукції молодої, але дуже перспективної винокурні, яка вже користується великою повагою», – підкреслив Джо Вілсон (Joe Wilson), головний куратор і фахівець по спиртним напоям Whiskey Auctioneer.

Аукціон відбувається на сайті whiskyauctioneer.com з 26 серпня по 5 вересня.

Джерело: thespiritsbusiness.com
Фото: thespiritsbusiness.com

X
Украина