Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Paris & Vinexpo Paris

Wine Paris & Vinexpo Paris – перший глобальний захід у світі вина у 2023 році

30.12.2022, Новини

На виставці Wine Paris & Vinexpo Paris, що відбудеться з 13 по 15 лютого 2023 року, будуть представлені понад 3315 виробників вина та алкогольних напоїв із 45 країн, і понад 30 000 професіоналів мають  відвідати цю велику міжнародну подію.


Заснована в 2020 році в результаті злиття Wine Paris і Vinexpo Paris ця подія збіглася з поверненням міжнародних виставок у 2022 році після карантинних обмежень та має на меті підтримати галузь у складні часи, які очікуються в 2023 році. 

У міжнародних павільйонах Wine Paris & Vinexpo Paris 2023 будуть широко представлені Сполучені Штати, які значною кількістю повертаються в Париж (Каліфорнія, Орегон, Нью-Йорк і Вашингтон), а також Японія, Аргентина, Канада, Німеччина, Австрія, Греція, Ліван, Люксембург і Швейцарія.

Багато інших міжнародних гравців також представлять свою продукцію, зокрема Чилі з VSPT Wine Group, Португалія з ViniPortugal та IVDP (Instituto dos Vinhos do Douro e Porto), які вперше будуть виставлені в Парижі; Іспанія з Viña Costeira, Bodegas Medrano Irazu, Bodegas Franco Española, Dominio de Punctum, Bodegas Raíces Ibéricas і Very Fine Vinos; та Італія, з Matteo Colla-Wines з П’ємонту, Area 39 та Consorzio Tutela del Vino Conegliano Valdobbiadene Prosecco.

Гаслом виставки Wine Paris & Vinexpo Paris 2023 є «Світ у русі». У світі, який постійно змінюється, організатори поставили собі за мету вийти на незвідану територію за допомогою понад 100 дегустацій, майстер-класів і багатоформатних дискусій.

Під патронатом OIV під час заходу відбудеться 16 надихаючих дискусійних панелей, присвячених вживанню вина по всьому світу та новим способам виробництва. Підніматимуться теми, присвячені інноваціям і цифровізації в галузі, для забезпечення підтримки всіх зацікавлених сторін та реагування на нові виклики ринку.

Планується майже 40 майстер-класів високого рівня, де відвідувачі зможуть глибоко зануритися в суть конкретних виноробних регіонів з найкращими експертами в цій галузі.

Величезний бар Infinite довжиною 40 метрів, що демонструватиме творчість найкращих міксологів, буде створено зусиллями 5 європейських барів, 5 барів із французьких регіонів і 10 паризьких барів.

У партнерстві зі Всесвітнім конкурсом найкращих сомельє ASI, фінал якого відбудеться напередодні – 12 лютого в Парижі, Wine Paris & Vinexpo Paris 2023 також прагне вразити відвідувачів винятковою програмою заходів, запропонованою найкращими міжнародними сомельє.

Wine Paris & Vinexpo Paris 2023 – подія, яка варти уваги професіоналів і вайнловерів.

За матеріалами wineparis-vinexpo.vinexposium-connect.com

X
Украина