Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine-Searcher починає співпрацю з Liv-ex

21.07.2022, Новини

Wine-Searcher – сайт, що надає можливість знайти та порівняти найкращі ціни на вина та алкогольні напої в тисячах інтернет-магазинах, включив коди LWIN у свою базу. Це обіцяє значно скоротити час, потрібний торговцям для завантаження вин у Wine-Searcher, і зменшує ймовірність помилок, які можуть виникнути в процесі зіставлення, зменшуючи потребу в подальшому втручанні.


LWIN — це безкоштовна база даних унікальних кодів, присвоєних понад 125 000 різних вин і міцних напоїв. Подібно до ISBN для книг, LWIN дозволяє комп’ютерним системам у всій галузі швидко та безперебійно обмінюватися інформацією. Розроблений і керований Liv-ex, глобальним ринком торгівлі вином, він допомагає підприємствам у всьому ланцюжку постачання описувати, оцінювати, купувати, продавати та доставляти вино ефективніше.

Продавці, які використовують API Wine-Searcher, тепер також можуть користуватися кодами LWIN, щоб спростити процес доступу до даних. 

«Дані Wine-Searcher про ціни та місцезнаходження в усьому світі доповнюються всеосяжною онлайн-енциклопедією вина, яка детально описує світові винні регіони, сорти винограду, урожаї та вказує на провідних виробників. Наша база даних містить понад 750 000 унікальних продуктів, для більшості з яких представлено кілька вінтажів. Ми раді включити LWIN-коди Liv-ex у цю базу даних, щоб зробити підбір вин та пошук простішим і точнішим для широкого кола наших промислових користувачів», – заявив Девід Аллен (David Allen) MW, Wine Director,  Wine-Searcher.

«Нам приємно, що такий значний гравець галузі, як Wine-Searcher, використовує коди LWIN разом з іншими, такими як Vinous, Berry Brothers & Rudd і London City Bond. Інтеграція Wine-Searcher робить більше даних (крім цін Liv-ex) доступними для більшої кількості винних компаній у всьому світі». – зазначив Ентоні Максвелл (Anthony Maxwell), директор Liv-ex.

Досьє D+

Завдяки величезним обсягам транзакцій з високоякісними даними протягом 20 років Wine-Searcher став провідним глобальним джерелом даних про ціни та доступність вин і алкогольних напоїв у онлайн-магазинах. Кожен день Wine-Searcher збирає та об’єднує онлайн-списки товарів від роздрібних торговців вином і алкогольними напоями, виробників і аукціонних будинків по всьому світу. Інноваційне поєднання технологій із власним експертним персоналом є фундаментальним для репутації Wine-Searcher щодо довгострокової точності, надійності та якості даних.

Ідентифікаційні номери вина Liv-ex (або LWIN) дозволяють підприємствам ефективніше описувати, купувати та продавати вина, зберігати та транспортувати їх. LWIN, що належать і керуються Liv-ex, дозволяють комп’ютерним системам у всьому ланцюжку постачання миттєво й безперебійно спілкуватися без необхідності повторного ручного введення даних і пов’язаного з цим ризику помилок. Кожна книга має свій унікальний ISBN. Кожне вино або алкоголь має свій унікальний LWIN. Вони містять інформацію про його колір, марочність, розмір пляшки та упаковки. Понад 125 000 цих кодів можна знайти в базі даних LWIN — найбільшій базі даних з відкритим кодом інформації про вина та алкогольні напої. 

 

X
Украина