Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine&Spirits Ukraine

Wine&Spirits Ukraine 2023

14.02.2023, Новини

Один із найважливіших B2B-заходів – Wine&Spirits Ukraine, відбудеться 29-31 березня 2023.


Зустрічі виробників вина, алкогольної продукції та пива з сомельє, рітейлерами, рестораторами, імпортерами та дистриб’юторами з усіх регіонів України відбудеться 29-31 березня 2023 у МВЦ.

Wine&Spirits Ukraine

Drinks+ та WTA є міжнародними інформаційними партнерами заходу. На спеціалізованому стенді виставці буде представлено Wine Travel Awards Guide Special Edition, ексклюзивне видання, яке знайомить з номінантами другого року Wine Travel Awards.

У рамках заходу відбудеться Ukraine Wine&Spirits Awards – Міжнародний дегустаційний конкурс із найкращими сомельє України у журі. Конкурс проходить за підтримки та участі Асоціації сомельє України та Міжнародної Асоціації сомельє відповідно до стандартів OIV. Для участі необхідно подати заявку та надати по 4 пляшки кожної позиції. За результатами конкурсу переможцям будуть вручено медалі з правом їх розміщення на етикетці продукції.

Також на Wine&Spirits Ukraine відбудеться Всеукраїнський Конгрес Виноробів – International Wine&Spirits Congress.

Wine&Spirits Ukraine

Wine&Spirits Ukraine відбудется спільно з WorldFood Ukraine – Міжнародною виставкою продуктів харчування та напоїв, яка проходитиме у 25-й раз.

Експозиція пива та слобоалкогольних напоїв – BeerEx Ukraine ззапропонує: дегустації пива українських крафтових та індустріальних виробників, презентації нових іноземних пивних брендів від імпортерів, майстер-класи від виробників та багато іншого.

Графік роботи виставки:
• 29-30 березня 10.00-18.00
• 31 березня 10.00-16.00

Wine&Spirits Ukraine

У разі повітряної тривоги усі учасниики та відвідувачі евакуюються до обладнонного укриття на цокольному поверсі Міжнародного виставкового центру, де вони зможуть продовжити переговори.

Місце зустрічі: МВЦ, павільйон 1А, Броварський пр-т, 15, Київ

Ознайомитись з детальнішою інформацією та зареєструватися для участі можна тут.

Фото: facebook.com/wineandspirits.com.ua

X
Украина