Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine&Spirits Ukraine 2024

Wine&Spirits Ukraine 2024: місце, де зустрічаються бізнеси та міцніють звʼязки

04.10.2024, Маркетинг

29-31 жовтня у Києві вчергове відбудеться професійна виставка вин та міцних напоїв Wine&Spirits Ukraine 2024.


Вже сім років поспіль ця виставка є головним майданчиком України для пошуку партнерів, ділового спілкування та нових контактів у винно-алкогольній індустрії. Саме тут байери великих торговельних мереж та представники HoReCa знайомляться з українськими та закордонними виробниками, імпортери та дистрибʼютори мають можливість знайти постачальників якісних алкогольних напоїв, а виробники — надійних партнерів.

Що очікує учасників та відвідувачів виставки?

«На Wine&Spirits Ukraine буде широко представлена українська алкогольна індустрія. Цей рік приніс нам багато цікавих новин – відкриття нових виноробень, запуск іноваційних продуктів тощо. Розвиток вітчизняного виробництва, якість українських вин та міцних напоїв, що завойовують нових прихильників як в Україні, так і за кордоном, – все це надихає! І вражає, бо усі ці позитивні зміни відбуваються попри війну, яка іде в країні, – коментує організаторка виставки Вікторія Агромакова. – Разом з колегами з Wines of Ukraine ми брали участь у міжнародних виставках та журі міжнародних дегустаційних конкурсів, провели безліч дегустацій для професіоналів міжнародного рівня, у тому числі – відбір TOP 24 Best Wines of Ukraine від Masters of Wine у Варшаві. Різноманітність, висока якість, особливий характер – все це відрізняє українські вина й міцні напої. Дуже тішуся, що ми, попри все, маємо можливість просувати їх в Україні та закордоном».

Нинішній форум буде сконцентрований на яскравому позитиві, який демонструє українська винна, та й алкогольна в цілому, спільнота. Незважаючи на виклики воєнного стану, український ринок є цікавим для іноземних виробників та імпортерів. Організатори сподіваються, що цього разу і серед учасників, і серед гостей виставки буде ще більше закордонних гостей. Багато цікавих новинок також буде презентовано на стендах українських імпортерів.

Вже сьогодні підтвердили свою участь у виставці оператори таких напрямків:

  • Виробники вин, міцних напоїв, пива та сидру
  • Імпортери
  • Іноземні виробники, що вперше представлять свою продукцію в Україні
  • Обʼєднаний стенд Асоціації крафтових виноробів України
  • Обʼєднаний стенд Асоціації крафтових дистиляторів України
  • Виробники упаковки та етикетки

Програма виставки:

  • Дегустаційний конкурс Ukraine Wine&Spirits Awards
  • Премія за найкращий асортимент вин та міцних напоїв Wine&Spirits Restaurant & Retail Awards
  • Дегустаційні майстер-класи та презентації винних регіонів від відомих українських та міжнародних експертів.
  • Також запрошуємо на особливий івент – сесію міжнародної премії Wine Travel Awards та медіа-групи Drinks+, що відбудеться 30.10 з 15:00 до 17:00. На цьому унікальному майданчику Річард Бемпфілд MW (Richard Bampfield), провідний експерт в галузі вина, в тандемі з Робертом Джозефом (Robert Joseph) – винним критиком і консультантом світового рівня обговорюватимуть «Феномен України» та розглянуть ключові аспекти усталеного розвитку та стратегії  просування українських вин на світові ринки.

Отже, крім безпосередньо виставкового залу, організатори пропонують гостям та учасникам насичену програму. Протягом трьох днів на Wine&Spirits відбудуться: дегустаційний конкурс Ukraine Wine&Spirits Awards, нагородження переможців конкурсу Restaurant & Retail Awards,  а також – цікаві дегустаційні майстер-класи від відомих українських та міжнародних експертів.

Більш детально про програму заходу повідомимо незабаром.

Розклад роботи Wine&Spirits Ukraine 2024

  • 29-30 жовтня 2024 з 10.00 до 18.00
  • 31 жовтня 2024 з 10.00 до 16.00

Безпека

У разі повітряної тривоги усі учасники та відвідувачі евакуюються в обладнане укриття на цокольному поверсі Міжнародного виставкового центру, де вони зможуть продовжити переговори.

Адреса

Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ)
Павільйон 1А
м. Київ, Броварський проспект, 15
станція метро Лівобережна

Квитки та інформація на сайті https://wineandspirits.com.ua/

X
Украина