Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Yerevan Wine Days 2021

Yerevan Wine Days 2021. Свято вина і гарного настрою

26.03.2021, Новини

Це чудова можливість познайомитися з життям Єревана й, звичайно ж, продегустувати прекрасні вина Вірменії.


Поки більшість кордонів закрито, Вірменія пропонує взяти участь у дводенному святі в Єревані – Yerevan Wine Days, що відбудеться 4 і 5 червня.

У ці дні на перекритих під вечір центральних вулицях Єревана ллється рікою вино від різних виноробів, продається смачна національна їжа від провідних рестораторів, панує атмосфера дружелюбності, всі навколо співають і танцюють. Порівняно молоде свято вина швидко стало найулюбленішим і найбільш відвідуваним як для місцевих, так і для туристів.

Yerevan Wine Days 2021

У минулому році захід відбувався онлайн.

Yerevan Wine Days – це дегустації, зустрічі з виноробами, знайомство з історією вірменського виноробства, яке має більш ніж 6000-річну історію. На святі будуть представлені близько 30 виноробних господарств країни, які відроджують виноробну культуру Вірменії і працюють з ендемічними сортами. А головний сорт винограду – Арені, який росте на високих схилах гір, за своїм характером нічим не поступається яскравому характеру жителів.

Yerevan Wine Days 2021

Виноробство Вірменії – це унікальні сорти і методи витримки, відроджені виноградники і сучасні європейські технології. Вина Вірменії неодноразово отримували високі оцінки міжнародних експертів, нагороди та медалі на міжнародних виставках.

Yerevan Wine Days відбудеться 4-5 червня з 17.00 до 23.00 на вулиці Сар’яна в Єревані.

X
Украина