Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Littorai Wines

Tel.: +1 707-823-9586
Email: info@littorai.com
Web: https://www.littorai.com
Address: 788 Gold Ridge Rd, Sebastopol, CA 95472, USA


Тед Лемон (Ted Lemon), власник виноробні Littorai Wines, усе життя присвятив виноробству. У 1981 році він здобув диплом енолога в Діжонському університеті й став першим американцем, якого запросили працювати виноробом та керівником виноградників у Бургундії – в господарстві Domaine Guy Roulot у Мерсо, де він жив до 1984 року. Згодом працював у низці відомих господарств Бургундії: Domaine Georges Roumier, Domaine Bruno Clair, Domaine Parent, Domaine De Villaine, Domaine Delorme та Domaine Dujac.

Повернувшись до США, Тед працював виноробом у Долині Напа та консультував відомі виноробні в Каліфорнії, Орегоні та Новій Зеландії.

Littorai

Його дружина Хайді (Heidi) до заснування Littorai здобула досвід у кількох господарствах Напи: Domaine Chandon, Robert Pecota Winery, Robert Long Vineyards і Stag’s Leap Wine Cellars.

У 2010 році Теда Лемона визнали «Виноробом року» за версією San Francisco Chronicle. Він неодноразово номінувався на премію Джеймса Біарда (James Beard) як «Фахівець року у сфері вина та міцних напоїв». Філософія теруарного виноградарства Теда була відзначена у заявці Бургундії до ЮНЕСКО на внесення виноградників Бургундії та виноробних ландшафтів до списку об’єктів Світової спадщини.

Littorai

У 1992 році подружжя Лемон вирушило у кількамісячну подорож виноградниками західного узбережжя США – від Сіетла до Санта-Барбари – у пошуках найкращих умов для вирощування Піно Нуар та Шардоне. Вони дійшли висновку, що найбільший невідкритий потенціал для цих сортів має північне узбережжя Каліфорнії – прибережні пагорби округів Сонома та Мендосіно.

Маючи величезний досвід і пристрасть до виноробства, але без значних фінансових ресурсів, Гайді та Тед Лемон у 1993 році започаткували Littorai, випустивши лише 150 кейсів Піно Нуар з виноградника One Acre в Андерсон-Веллі та 150 кейсів Шардоне з Mays Canyon на узбережжі Сонома.

Littorai

Згодом виробництво поступово зростало разом із пошуком перспективних виноградників. Littorai стало першим господарством, яке винесло на етикетку такі виноградники, як Charles Heintz (Шардоне), а також Savoy, Roman, Cerise і Wendling (Піно Нуар), і має найдовший контракт із Hirsch Vineyards на узбережжі Сонома. Починаючи з 2000 року, компанія почала купувати та орендувати виноградники в Андерсон-Веллі та на узбережжі Сонома, зокрема B.A. Thieriot, The Haven, The Pivot, One Acre та The Return.

На сьогодні виробництво рівномірно розподілене між власними виноградниками та виноградниками сторонніх фермерів. У 2008 році було завершено будівництво виноробні Gold Ridge Estate.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Фото: littorai.com, facebook.com/littoraiwines/photos

Tel.: +1 707-823-9586 Email: info@littorai.com Web: https://www.littorai.com Address: 788 Gold Ridge Rd, Sebastopol, CA 95472, USA Тед Лемон (Ted Lemon), власник виноробні Littorai Wines, усе життя присвятив виноробству. У 1981 році він здобув диплом енолога в Діжонському університеті й став першим американцем, якого запросили працювати виноробом та керівником виноградників у Бургундії – в господарстві Domaine […]

Kantina Balaj

Tel.: +355 69 295 5247
Email: balajartan@gmail.com
Web: www.facebook.com/profile.php?id=61578901568377
Address: HFWM+G8 Mifol, Vlorë, Albania


Сімейна виноробня Kantina Balaj увійшла в історію, ставши першою в Албанії, що приєдналася до платформи Raisin – найбільшої у світі онлайн-спільноти, присвяченої натуральному вину. Очолює Kantina Balaj Артан Балай (Artan Balaj).

Kantina Balaj

Raisin об’єднує понад 500 тисяч любителів вина, виробників та закладів у більш ніж 60 країнах світу. На платформі можна знайти виноробні, ресторани, бари та магазини, що працюють із натуральними винами, а також дізнатися більше про філософію виноробів.

Для Kantina Balaj приєднання до Raisin – це важливий крок у популяризації албанських вин за кордоном. Виноробня поєднує традицію, пристрасть і місцевий терруар, виробляючи високоякісні вина як із автохтонних сортів винограду (Kallmet, Vlosh), так і з міжнародних.

Kantina Balaj

Гостей запрошують відвідати мальовничі виноградники, продегустувати вина у винному тунелі 1920-х років та відчути автентичні смаки Албанії. Виноробня також пропонує страви місцевої кухні, що ідеально поєднуються з їхніми винами, створюючи неповторний досвід для відвідувачів.

Kantina Balaj

«Для нас натуральне вино – це не лише продукт. Це історія, що починається з ґрунту, дбайливе ставлення до природи та шанс розвивати енотуризм в Албанії», – зазначають у Kantina Balaj.

Kantina Balaj



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Фото: instagram.com/kantina_balaj

Tel.: +355 69 295 5247 Email: balajartan@gmail.com Web: www.facebook.com/profile.php?id=61578901568377 Address: HFWM+G8 Mifol, Vlorë, Albania Сімейна виноробня Kantina Balaj увійшла в історію, ставши першою в Албанії, що приєдналася до платформи Raisin – найбільшої у світі онлайн-спільноти, присвяченої натуральному вину. Очолює Kantina Balaj Артан Балай (Artan Balaj). Raisin об’єднує понад 500 тисяч любителів вина, виробників та закладів […]

Uplifted Winery

Tel.: 605 791-0506
Email: gm@upliftedwinery.com
Web: https://upliftedwinery.com
Address: 725 St. Joseph St., Rapid City, SD 57701, USA


Uplifted Winery, розташована в самому серці Рапід-Сіті (Південна Дакота). Виноробня, покликана дарувати гостям відчуття тепла й натхнення. Її філософія ґрунтується на гармонійному поєднанні традицій і сучасних підходів, щирій турботі про людей та місцеву громаду. Назва й дизайн етикеток відображають геологічну спадщину Чорних пагорбів – величних гір, що здіймаються над рівнинами та бережуть у собі мільйони років історії.

Uplifted Winery

За розвиток виноробні відповідають Адам Мартінес (Adam Martinez), генеральний менеджер і винороб із понад 14-річним досвідом, та його дружина Емілі Мартінес (Emily Martinez), інженер за освітою і співавторка концепції Uplifted. Разом із ними працює молода команда професіоналів, серед яких сомельє Кара Світ (Kara Sweet) та маркетинг-менеджер Лейні Калберсон (Lainy Culberson).

Uplifted Winery

«Для мене вино – це більше, ніж просто напій; це спосіб підтримати людей навколо. Я вважаю, що найкраще вино у світі – те, яке знаходить найбільший відгук у душі кожної людини. У кожного є своє улюблене вино, і саме це робить його таким особистим і захопливим. Ми з дружиною дуже раді заснувати виноробню Uplifted Winery, де традиції поєднуються з інноваціями, і кожен може знайти щось до душі», – каже Адам Мартінес.

Uplifted Winery пропонує широкий асортимент вин – від свіжих білих до насичених червоних. Серед улюбленців гостей:

Scarlet and Stem

  • Сорт винограду: Рислінг
  • Алькоголь: 11%
  • Характеристика: в ароматі ноти полуниці та ревеню. Напівсолодке вино зі збалансованою кислотністю та яскравим, освіжаючим фінішем.

2023 Cabernet Sauvignon

  • Сорт винограду: Каберне Совіньйон
  • Алькоголь: 14.4%
  • Характеристика: вино з ароматами чорної вишні, лаврового листа та кедра. Міцне, добре структуроване з виразними танінами та тривалим післясмаком.

2023 Tempranillo

  • Сорт винограду: Темпранільо
  • Алькоголь: 13.6%
  • Характеристика: сухе червоне вино з інтенсивними ароматами сухого інжиру, тютюну, кедра та легких нот спецій. М’які, округлі таніни та добре збалансована кислотність.

Uplifted Winery

Виноробня відкрита для відвідувань: тут можна завітати на дегустацію без попереднього запису або забронювати індивідуальну екскурсію. Крім того, Uplifted Winery регулярно організовує тематичні вечори та винні клуби – від знайомства з новими релізами до гастрономічних подій на кшталт «Douro Valley Experience», присвячених виноробним регіонам світу.

Uplifted Winery

Завдяки натхненню, професіоналізму та глибокій повазі до традицій виноробства Uplifted Winery стає не лише місцем для дегустацій, а й простором, де вино відкриває нові горизонти і справді «піднімає дух».



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Фото: facebook.com

Tel.: 605 791-0506 Email: gm@upliftedwinery.com Web: https://upliftedwinery.com Address: 725 St. Joseph St., Rapid City, SD 57701, USA Uplifted Winery, розташована в самому серці Рапід-Сіті (Південна Дакота). Виноробня, покликана дарувати гостям відчуття тепла й натхнення. Її філософія ґрунтується на гармонійному поєднанні традицій і сучасних підходів, щирій турботі про людей та місцеву громаду. Назва й дизайн етикеток відображають […]

Glenelly Estate

Tel.: +27 (21) 809 6446
Email: nicolas@glenelly.co.za; tasting@glenelly.co.za
Web: https://glenellyestate.com/
Address: Ida’s Valley, Lelie St, Stellenbosch, 7600, South Africa


Glenelly Estate – виноробня у Стелленбоші, Південна Африка, що гармонійно поєднала французьку елегантність з унікальним краєвидом і кліматом регіону.

Glenelly Estate

Виноробню було засновано у 2003 році Мей-Еліан де Ланксан (May-Eliane de Lencquesaing), яка раніше володіла знаменитим бордоським Château Pichon Longueville Comtesse de Lalande і привезла до Південної Африки багатий досвід та традиції французького виноробства.

Glenelly Estate

Сьогодні Glenelly Estate охоплює 123 га на південних схилах гори Сімонсберг, де вирощують бордоські сорти винограду, зокрема Каберне Совіньйон, Мерло, Шардоне та Сіра.

У Glenelly Estate досвід і пристрасть поєднуються в єдиній команді, що працює на всіх етапах створення вина. Мей-Еліан де Ланксан, якій до речі у 2025 році виповнилося 100 років, разом із онуками Ніколя та Максимом Бюро (Nicolas / Maxime Bureau) дбають про розвиток бренду та стратегічні напрями, а головний винороб Жером Лікваба (Jérôme Likwaba) і консультант Люк О’Куїннегейн (Luke O’Cuinneagain) створюють вина з мінімальним втручанням, використовуючи дикі дріжджі та максимально розкриваючи унікальний характер теруару.

Glenelly Estate

Виноробню Glenelly спроєктовано за принципом гравітаційного потоку, що дозволяє працювати з виноградом максимально дбайливо, мінімізуючи механічний вплив на ягоди та зберігаючи їхню цілісність. Виноград сортують вручну, ферментують на диких дріжджах, а далі витримують у ретельно відібраних французьких дубових бочках. Такий підхід дозволяє кожному вину повністю відобразити теруар, характер та аромат, поєднуючи традиції бордоського виноробства з особливостями південноафриканського клімату. У результаті народжуються вина з елегантною структурою та чистим, виразним смаком.

Glenelly Estate

Серед флагманських вин Glenelly: Lady May, насичений Каберне Совіньйон з ароматами чорної смородини та лакриці; Estate Reserve Red Blend з додаванням Сіра; та Estate Reserve Chardonnay з кремовою текстурою й ароматами яблук і груш. Також виноробня пропонує лінійку Glass Collection без витримки в дубі, що підкреслює чистий і вишуканий стиль.

Glenelly Estate

Glenelly Estate активно впроваджує регенеративне виноградарство, піклується про здоров’я ґрунтів і мінімізує екологічний слід, а також підтримує місцеву громаду, зокрема освітні ініціативи для дітей співробітників. Виноробня відкрита для відвідувань: гості можуть брати участь у дегустаціях, екскурсіях підземними погребами та насолоджуватися кухнею ресторану The Vine Bistro.

Glenelly Estate – це місце, де французька винна традиція зустрічається з південноафриканською душею, створюючи вина, сповнені елегантності, характеру та унікального теруару.

Glenelly Estate



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Фото: glenellyestate.com

Tel.: +27 (21) 809 6446 Email: nicolas@glenelly.co.za; tasting@glenelly.co.za Web: https://glenellyestate.com/ Address: Ida’s Valley, Lelie St, Stellenbosch, 7600, South Africa Glenelly Estate – виноробня у Стелленбоші, Південна Африка, що гармонійно поєднала французьку елегантність з унікальним краєвидом і кліматом регіону. Виноробню було засновано у 2003 році Мей-Еліан де Ланксан (May-Eliane de Lencquesaing), яка раніше володіла знаменитим бордоським Château […]

Vina Robles Vineyards & Winery

Tel.: 805.721.4553
Email: hello@vinarobles.com
Web: https://vinarobles.com
Address: 1650 Ramada Drive, Suite 140 Paso Robles, CA 93446, USA


Виноробня Vina Robles Vineyards & Winery була заснована наприкінці 1990-х швейцарським підприємцем Гансом Нефом (Hans Nef). За роки свого існування виноробня зробила значний внесок у перетворення Пасо Роблеса у винний регіон світового рівня.

Vina Robles Vineyards & Winery

Сьогодні під керівництвом Кортні Бенхема (Courtney Benham) та групи CMB Family of Wines Vina Robles відкриває нову сторінку своєї історії, поєднуючи традиції з оновленим підходом та запрошуючи гостей насолоджуватися нагородженими винами, дегустаціями та затишною атмосферою сучасної дегустаційної зали.

Головний винороб Кевін Вілленборг (Kevin Willenborg) ретельно відбирає найкращі ділянки на кожному винограднику для створення вин господарства.

Vina Robles Vineyards & Winery

  • Terra Bella: розташований у прибережних горах на заході від Пасо Роблеса на висоті 1960 футів. Основні сорти — Каберне Совіньйон, Гренаш та Сіра. Кам’янисті вапнякові ґрунти та помірний морський клімат сприяють рівномірному дозріванню ягід, формуванню компактних грон та насиченому кольору вина.
  • Creston Valley Vineyard: пагорби біля містечка Крестон, прохолодний клімат сприяє тривалому дозріванню та яскравому смаку ягід. Ґрунти варіюються від суглинку до піщаного суглинку з кам’янистим вапняковим підшаром.
  • Huerhuero Vineyard: горбиста місцевість на висоті 830-1030 футів, частково у субрегіонах El Pomar та Geneseo. Кам’янисті вапнякові ґрунти та клімат дають збалансовані, структуровані вина з яскравим сортовим характером.
  • Jardine Vineyard: кілька миль на північний схід від Huerhuero Vineyard. Клімат трохи тепліше, що добре для Пті Сіра та Совіньйон Блан. Алювіальний піщаний суглинок забезпечує дренаж та концентрований смак ягід.
  • Pleasant Valley Vineyard: низькі пагорби Сан-Мігеля, піднесення над долиною з доглянутими зеленими лозами. Ґрунти – поєднання алювіальних, піщаних та вапнякових шарів із гарним дренажем, що допомагає лозам зосередити сили на розвитку ягід. У поєднанні з м’яким східним кліматом, це створює ідеальні умови для вирощування Каберне Совіньйон і Сіра.
  • Mistral Vineyard: (AVA Монтерей) розташований у передгір’ї долини Салінас. Прохолодний клімат і поривчасті вітри («містралі») концентрують смак ягід. Глибокі, пухкі ґрунти з хорошим дренажем ідеальні для Шардоне. Виноградник придбаний у 2013 році.

Vina Robles

З 2012 року весь виноград Vina Robles вирощується на виноградниках, сертифікованих за програмою Sustainability in Practice (SIP).

Vina Robles пропонує різноманітність преміальних вин, що відбивають унікальний характер регіону Пасо Роблес. До їхнього асортименту входять як класичні, так і обмежені серії, створені з урахуванням стійких практик і поваги до природи.

Вина Vina Robles:

Estate Collection

  • Viognier – ароматне біле з нотами персика та абрикоса.
  • Sauvignon Blanc – свіжий, цитрусово-трав’яний.
  • Chardonnay – кремове, з легкими нотами ванілі та фруктів.
  • Zinfandel – насичене червоне з ягідними та пряними відтінками.
  • The Arborist – червоний купаж із фруктовим та пряним ароматом, структурований.
  • Petite Sirah – темне, насичене червоне з нотами чорних ягід та спецій.

Limited Estate Collection

  • Suendero – червоне з яскравою фруктовою виразністю.
  • Mountain Road Reserve Cabernet Sauvignon – преміальне Каберне з насиченими танінами.
  • Grenache (Terra Bella Vineyard) – м’яке червоне з ароматом стиглих ягід.

Specialty Wines

  • Brut Méthode Traditionelle – класичне ігристе, свіжі фруктові ноти.
  • Brut Rosé Méthode Traditionelle – рожеве ігристе з ароматом червоних ягід.
  • Late Harvest Sauvignon Blanc – солодке десертне з фруктовою насиченістю.
  • Segredo – рідкісне десертне вино з багатим ароматом та солодким смаком.

Vina Robles Vineyards & Winery



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Джерело: vinarobles.com
Фото: facebook.com/vinarobleswinery

Tel.: 805.721.4553 Email: hello@vinarobles.com Web: https://vinarobles.com Address: 1650 Ramada Drive, Suite 140 Paso Robles, CA 93446, USA Виноробня Vina Robles Vineyards & Winery була заснована наприкінці 1990-х швейцарським підприємцем Гансом Нефом (Hans Nef). За роки свого існування виноробня зробила значний внесок у перетворення Пасо Роблеса у винний регіон світового рівня. Сьогодні під керівництвом Кортні Бенхема […]

Vinos Kohlberg

Tel.: +591 4 4266170
Web: https://kohlberg.com.bo/
Address: C8W2+PMC, Av. Jorge Paz G., Tarija, Bolivia


Vinos Kohlberg – виноробня-піонер у виноробній промисловості Болівії.

Kohlberg було засновано у 1963 році, коли Хуліо Кольберг (Julio Kohlberg) придбав нерухомість La Cabaña, розташовану в містечку Санта-Ана-ла-В’єха, за 15 кілометрів від міста Таріха.

Наразі виноградники компанії займають 147 га виноградних лоз, імпортованих з Франції. Виробнича потужність 6 287 100 літрів вина на рік, які виробляються за італійською та французькою технологією.

У Descorchados 2024 Kohlberg Stelar Ugni Blanc, набрало 91 бал та увійшло в трійку кращих білих вин Болівії. Вино виготовлене із винограду Ugni Blanc, вирощеного в Тарії, який уперше тут посадили в 1967 році. Ugni Blanc – це французький сорт винограду, який також відомий як Trebbiano в Італії.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Фото: kohlberg.com.bo

Tel.: +591 4 4266170 Web: https://kohlberg.com.bo/ Address: C8W2+PMC, Av. Jorge Paz G., Tarija, Bolivia Vinos Kohlberg – виноробня-піонер у виноробній промисловості Болівії. Kohlberg було засновано у 1963 році, коли Хуліо Кольберг (Julio Kohlberg) придбав нерухомість La Cabaña, розташовану в містечку Санта-Ана-ла-В’єха, за 15 кілометрів від міста Таріха. Наразі виноградники компанії займають 147 га виноградних лоз, […]

Jardín Oculto

Tel.: +591 729 85 854
Email: informaciones@jardinoculto.com
Web: www.jardinoculto.com
Address: FCJ2+76W, Tarija, Bolivia


Виноградники Jardín Oculto, яким двісті років, розташовані у Cinti Valley на висоті 2400 метрів над рівнем моря. Мета компанії показати красу найстаріших виноградників Болівії та креольських сортів, які привезли місіонери, а також допомогти зберегти та прославити спадщину виноградної лози Болівії. Проєкт Jardín Oculto був створений у 2019 році.

Jardín Oculto

Долина Сінті замкнута у величезному каньйоні з гірськими хребтами, барвистими землями, багатовіковими кактусами, козами, які харчуються рослинністю, і перелітними птахами. Це родюча земля, захищена величезними вертикальними стінами, які оточують виноградники Jardín Oculto.

Jardín Oculto

«Los Arbolitos, як ми називаємо наші виноградники, виросли навколо дерев молле та чаньяр, обплітають їх, розмір яких перевищує три метри. Ця форма господарювання, незважаючи на те, що вона найбільш природна, є незвичайною у світі виноградарства, і саме це перетворює ці виноградники на справжні коштовності», – кажуть у господарстів.

Jardín Oculto

Власниками Jardín Oculto є сестри Марія Хосе (María José) та Мерседес Граньє Васкес (Mercedes Granier Vázquez), які отримали освіту в галузі ділового адміністрування та енології.

Jardín Oculto

Вони доклали зусиль і любові до саду, повного дерев молле і чаньяр, які служать провідниками для Moscatel de Alejandría, Negra Criolla і Vischoqueña.

  • Moscatel de Alejandría – відомий своїм ароматом білих квітів персика, це найбільш вирощуваний сорт у Болівії.
  • Negra Criolla – сорт винограду з ароматом полуниці, малини та червоних фруктів.
  • Vischoqueña – місцевий виноград, він зустрічається лише в Болівії. Цей сорт – природне схрещування Negra Criolla та Moscatel de Alejandría, яке відбулося в громаді Vischoca в департаменті Potosí, звідки і назва. Він червоний, але на виноробні його обробляють як білий, в його ароматі грейпфрут і цитрус. Сорт є енологічним скарбом, яким виноробня Jardín Oculto змогла скористатися для створення вин виняткової якості.

Jardín Oculto

На сьогодні тут виробляють близько шести тисяч пляшок вина на рік.

У Descorchados 2024, відомому винному довіднику південноамериканських вин, Jardín Oculto Vischoqueña отримало 92 бали, та зайняло друге місце в категорії білих вин.

Фото: valoragregado.net, facebook.com

Tel.: +591 729 85 854 Email: informaciones@jardinoculto.com Web: www.jardinoculto.com Address: FCJ2+76W, Tarija, Bolivia Виноградники Jardín Oculto, яким двісті років, розташовані у Cinti Valley на висоті 2400 метрів над рівнем моря. Мета компанії показати красу найстаріших виноградників Болівії та креольських сортів, які привезли місіонери, а також допомогти зберегти та прославити спадщину виноградної лози Болівії. Проєкт Jardín Oculto був […]

Campos De Solana

Tel.: +591 466 45498; +591 2 222 5485
Email: info@camposdesolana.com
Web: https://camposdesolana.com
Address: Bodega Campos de Solana, Carretera a Bermejo Km 12 zona el Portillo, Tarija, Bolivia


Campos de Solana – це сучасна та затишна виноробня, відома якістю своїх вин і прекрасними виноградниками. Campos de Solana розташована в долині Таріха та є однією з ключових виробників у регіоні. Виробництво вина розпочато у 2000 році. Основна увага приділяється сучасному виробництву з використанням усіх новітніх технологій та обладнання.

За роки існування компанія зарекомендувала себе як одну з найкращих виноробень Болівії. Якість вин пояснюється розташуванням виноградників, а також висококваліфікованим персоналом та передовим досвідом.

Болівія

Виноградні лози виноробні розташовані в одному з найвищих виноробних регіонів світу на висоті понад 1850 метрів над рівнем моря. Лози отримують більше сонця, ніж у традиційних місцях вирощування, тому плоди мають неперевершений яскравий смак та аромат. До цього природного ресурсу Campos de Solana додає відданість своїх технічних спеціалістів, поради професіоналів і інноваційні технології, які дозволили виноробні стати однією з найсучасніших у Південній Америці.

Якість вин виноробні визнана на міжнародному рівні, починаючи з численних нагород та медалей на важливих конкурсах, таких як Concours Mondial de Bruxelles, і закінчуючи визнанням як однієї з 20 найкращих латиноамериканських виноробень. Щорічний винний гід Descorchados у 2024 назвав Campos De Solana Tri Varietal Viognier, Riesling, Sauvignon Blanc одним з трьох кращих вин Болівії.

Болівія

Команда виноробні працює, щоб продемонструвати, що екстремальне виноградарство, яке супроводжується технологічними інноваціями, має потенціал для виробництва вин світового класу. Робота Campos de Solana на виноградниках включає відновлення еродованих земель, відбір і дослідження сортів, впровадження крапельного зрошення та збирання врожаю вручну.

Болівія

Виробляють червоні, білі та рожеві вина.

Виноробня приймає туристів. Вартість туру залежить від обраного пакету.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Фото: facebook.com/camposdesolana

Tel.: +591 466 45498; +591 2 222 5485 Email: info@camposdesolana.com Web: https://camposdesolana.com Address: Bodega Campos de Solana, Carretera a Bermejo Km 12 zona el Portillo, Tarija, Bolivia Campos de Solana – це сучасна та затишна виноробня, відома якістю своїх вин і прекрасними виноградниками. Campos de Solana розташована в долині Таріха та є однією з ключових […]

«Виноробня Карла Шоша»

Tel.: +38 050 934 7671; +38 068 406 09 04
Email: sasspince@gmail.com
Web: www.sasspince.com.ua
Address: Україна, Закарпатська обл., Берегівський район, с. Кідьош, вул. Ракоці, 52


Поважний виноградар Карло Шош у 2007 році отримав з рук Президента України почесне звання «Кращий Фермер України».

Виноробня Карла Шоша

У тому ж році за участі пана Шоша була створена єдина в Україні обласна організація – «Спілка приватних виноградарів та виноробів Закарпаття».

Виноробня Карла Шоша обробляє 10 га виноградників, на яких вирощується біля 60 сортів винограду. Виробляють білі й червоні, сухі та десертні вина за традиційними технологіями з витримкою у дубових бочках. Дегустація проводиться в затишному залі на 48 гостей, який знаходиться поруч з винним погребом, де можна спробувати до 20 сортів вин. Також Карло Шош виготовляє ароматний вермут. Особлива гордість виробника – «Чорна троянда», вино з медом та чорносливом, яке здобуло золоту медаль на фестивалі у Берегові.

Виноробня Карла Шоша

Карл Шош понад чверть століття є членом місцевого мисливського клубу. Із 2000-го року керує Кідьошським Товариством господарів-виноградарів, а з 2003-го року член єдиного в Україні Лицарського Винного Ордену імені Святого Венцела, який налічує більше сорока учасників.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!

Tel.: +38 050 934 7671; +38 068 406 09 04 Email: sasspince@gmail.com Web: www.sasspince.com.ua Address: Україна, Закарпатська обл., Берегівський район, с. Кідьош, вул. Ракоці, 52 Поважний виноградар Карло Шош у 2007 році отримав з рук Президента України почесне звання «Кращий Фермер України». У тому ж році за участі пана Шоша була створена єдина в Україні […]

Egge Gård

Tel.: +47 32 85 12 31
Email: egge@egge.as
Web: https://egge.as/
Address: Baneveien 16. 3405 Lier, Lier, Norway


Ферма Egge Gård розташована у центрі сільськогосподарської долини Лієр.

Винороби господарства почали саджати виноград у 2010 році. У перший рік це було близько 2 500 лоз, сьогодні Egge Gård налічує понад 21 000 лоз. До того ферма була відома виробництвом яблук і алкогольних яблучних сидрів, виготовлених класичним методом шампанізації.

Egge Gård

На сьогодні Egge Gård є єдиною норвезькою виноробнею, чиї виноградні вина, в умовах державної монополії, офіційно представлені на ринку країни. Ігристе Egge ONE було випущено в 2014 році. Також виноробня виробляє унікальний напій – ISEPLE –Ice-Cider, філософія якого заснована на Ice-Wine.

Egge Gård

Норвезький клімат з тривалою зимою означає, що тут можна вирощувати лише спеціальні сорти винограду, адаптовані до холоду, отже в Egge Gård вирощують Solaris, Rondo, Blaufrankish, Riesling та Sauvignon Gris. Ґрунти в долині Лієр, де розташована Egge, є унікальними в Норвегії. Це переважно моренний ґрунт (ґрунт льодовикового походження). Кілька видів каменю в поєднанні з глиною та піском ідеально підходять для вирощування фруктів, ягід та овочів. Вся долина Лієр є найпродуктивнішою на півдні Норвегії. Щодо аромату і смаку вин Egge Gård – вони дуже насичені, яскраво фруктові.

Egge Gård

Egge Gård приймає туристів. Зараз компанія приймає групи від 10 до 50 осіб, гостям показують виноградник, яблучні сади, виробничу зону, дистилерію, цех по виробництву сидру та бочарню; пропонують дегустацію з кількох продуктів; перед від’їздом гості можуть відвідати фермерський магазин.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!

Tel.: +47 32 85 12 31 Email: egge@egge.as Web: https://egge.as/ Address: Baneveien 16. 3405 Lier, Lier, Norway Ферма Egge Gård розташована у центрі сільськогосподарської долини Лієр. Винороби господарства почали саджати виноград у 2010 році. У перший рік це було близько 2 500 лоз, сьогодні Egge Gård налічує понад 21 000 лоз. До того ферма була […]

Украина