Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Паперова пляшка Johnnie Walker

Паперова пляшка Johnnie Walker Black Label в on-trade

25.09.2024, Новини

Компанія Diageo розробила першу пляшку об’ємом 700 мл, що на 90% складається з паперу, для Johnnie Walker Black Label.


Наразі пляшка доступна ексклюзивно в барі Johnnie Walker Princes Street 1820 в Единбурзі (Шотландія). Це перша пляшка Diageo на паперовій основі об’ємом 700 мл для on-trade. Усього буде представлено 250 паперових пляшок, і, як очікується, пробний запуск триватиме до середини жовтня. Відвідувачі матимуть змогу побачити пляшки у використанні за барною стійкою, проте вони не зможуть придбати її на виніс.

Дженніфер Інгліш (Jennifer English), бренд-директор Johnnie Walker, зазначила: «Ми постійно знаходимось на шляху до інновацій, щоб не тільки забезпечувати найвищу якість та культовий дизайн, які очікують від нас наші клієнти, але й робити це таким чином, щоб це відображало нашу глибоку відданість сталому розвитку. Випробування пляшки на паперовій основі для Johnnie Walker Black Label знаменує значний крок вперед на нашому шляху. Ми є піонерами в галузі нових пакувальних рішень та формуємо майбутнє галузі».

Паперова пляшка Johnnie Walker

Пляшка складається на 90% з паперу та має тонкий пластиковий прошарок, вона приблизно на 60% легша за традиційну скляну пляшку. Дослідження показало, що паперова пляшка Johnnie Walker має потенціал для скорочення викидів вуглецю на 47%, порівняно з еквівалентом скляної пляшки Johnnie Walker Black Label. Пляшка розроблена з урахуванням можливості вторинної переробки. Пластиковий вкладиш не прикріплений і не склеєний із зовнішнім паперовим шаром, що дає можливість переробним підприємствам легко його відокремити. Корок поки що не підлягає переробці, але в Diageo заявляють, що вже працюють над альтернативними варіантами.

«Паперова пляшка Johnnie Walker Black Label відкриває нові горизонти в дизайні упаковки і демонструє потенціал для значного скорочення викидів вуглецю, при цьому виробник прагне зберегти елегантність, розкіш і розмір пляшки, які очікують на ринку преміальних напоїв», – коментує новинку Джеймі Стоун (Jamie Stone), експерт з дизайну та інновацій у PA Consulting, компанії, з якою Diageo працювала над створенням пляшки.

Це друге випробування паперових пляшок від Diageo та PA Consulting, першим було успішне випробування міні-пляшок Baileys на паперовій основі (80 мл).

Раніше цього місяця Diageo представила обмежену серію Johnnie Walker Blue Label Ultra – найлегшу скляну пляшку у світі для віскі.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Джерело: thespiritsbusiness.com, sustainabilityvoices.co.uk, diageo.com
Фото: thespiritsbusiness.com, diageo.com

X
Украина