У винному світі оцінки журналістів та огляди критиків здавна слугують прихованими посібниками, щоб відкрити наступну виняткову пляшку, допомагаючи як випадковим клієнтам, так і досвідченим експертам. Втім,
На кшталт Гамлета, який задавався питанням «бути чи не бути», Пер Карлссон (Per Karlsson), суддя WTA, співзасновник BKWine Magazine та BKWine Tours, а також співавтор
Маленькими кроками, але впевнено виноробство України розвивається навіть у роки війни. І, звичайно, у цьому заслуга людей, які працюють у цій галузі. Саме завдяки енергійним
Аналітики Diageo використали штучний інтелект, щоб визначити смакові уподобання споживачів у всьому світі. За допомогою платформи Ai Palette, яка відстежує запити та розмови в Інтернеті,
DOC Sicily Wine Consortium на останньому Vinitaly презентував «феномен Grillo». Доповідь «Grillo DOC Sicily, історія успіху» була в центрі уваги конференції. Антоніо Ралло (Antonio Rallo),
Середня плата за дегустацію в дегустаційній залі в Напі становить 128 доларів за «зарезервовану дегустацію» та 81 долар за «стандартну». Середня рекомендована роздрібна ціна пляшки
10-12 березня у Дюссельдорфі (Німеччина) вчергове відбудеться найважливіша й наймасштабніша міжнародна виставка вин та алкогольних напоїв, що збирає виробників, байерів, імпортерів, експертів, представників ЗМІ та
Участь у міжнародних винних конкурсах, що донедавна було швидше винятком для молодого українського виноробства, наразі є вже сталим правилом, а численні нагороди — не приємною
У новому звіті Liv-ex йдеться про те, що запит покупців на бургундські вина en primeur 2022 року значно перевищив початкові прогнози експертів. Трейдери вважають, що
Наприкінці минулого року на International Wine&Spirits Congress – Всеукраїнському конгресі виноробів, який традиційно організовується «Укрсадвинпромом», – професійній аудиторії нарешті були представлені довгоочікувані зміни до законодавства, яке регулює виноробну діяльність
Від Балів до Оповідань: нова епоха винної журналістики поза рейтингами
У винному світі оцінки журналістів та огляди критиків здавна слугують прихованими посібниками, щоб відкрити наступну виняткову пляшку, допомагаючи як випадковим клієнтам, так і досвідченим експертам. Втім, …
Невинні запитання про винні конкурси
На кшталт Гамлета, який задавався питанням «бути чи не бути», Пер Карлссон (Per Karlsson), суддя WTA, співзасновник BKWine Magazine та BKWine Tours, а також співавтор …
Вино і виноград в Україні. Що маємо?
Маленькими кроками, але впевнено виноробство України розвивається навіть у роки війни. І, звичайно, у цьому заслуга людей, які працюють у цій галузі. Саме завдяки енергійним …
П’ять головних смакових трендів цього літа
Аналітики Diageo використали штучний інтелект, щоб визначити смакові уподобання споживачів у всьому світі. За допомогою платформи Ai Palette, яка відстежує запити та розмови в Інтернеті, …
Grillo DOC Sicily – амбасадор сицилійського вина у світі
DOC Sicily Wine Consortium на останньому Vinitaly презентував «феномен Grillo». Доповідь «Grillo DOC Sicily, історія успіху» була в центрі уваги конференції. Антоніо Ралло (Antonio Rallo), …
Чи справді Napa Valley виходить за межі ринку винного туризму та вина?
Середня плата за дегустацію в дегустаційній залі в Напі становить 128 доларів за «зарезервовану дегустацію» та 81 долар за «стандартну». Середня рекомендована роздрібна ціна пляшки …
Wines of Ukraine на ProWein 2024: досягнення, розвиток, нові перспективи.
10-12 березня у Дюссельдорфі (Німеччина) вчергове відбудеться найважливіша й наймасштабніша міжнародна виставка вин та алкогольних напоїв, що збирає виробників, байерів, імпортерів, експертів, представників ЗМІ та …
Медалі й досвід: що отримують українські винороби на міжнародних конкурсах
Участь у міжнародних винних конкурсах, що донедавна було швидше винятком для молодого українського виноробства, наразі є вже сталим правилом, а численні нагороди — не приємною …
Аналітика