Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

ABK6 Artist Collection: коньяк як мистецтво

23.05.2024, Новини

Компанія ABK6 Cognac презентувала свій новий мистецький напій Cognac RESERVE Artist 4. Це нове поповнення в унікальній Artist Collection, що уособлює альянс між мистецтвом і коньяком – двома пристрастями Френсіса Абекассіса.


Artist Collection, запущена власником ABK6 Cognac Френсісом Абекассісом у 2019 році, щорічно демонструє талант одного з місцевих художників на етикетці, пропонуючи творчу інтерпретацію духу ABK6 та її коньяку Single Estate. Етикетка сколихнула галузь, представивши молодий і сучасний дух у традиційний напій високої якості.

Пляшки, випущені лімітованим тиражем, – справжні твори мистецтва, що ілюструють автентичність і сучасність коньяків ABK6. Artist Collection втілює унікальний сенсорний досвід, де насолода від споглядання картин зливається зі смаковим задоволенням. Кожен коньяк Artist Collection розповідає власну унікальну історію – це справжня насолода мистецтвом та Single Estate.

Щоб відкрити нову пляшку Artist Collection, гостей запросили на презентацію до маєтку Chez Maillard у Кле, У підвалах були виставлені роботи трьох художників, які брали участь у проекті: Одрі Седано, Лео Алькараса та Матильди Комбо. Після теплої вступної промови Френсіса Абекассіса гості зібралися навколо художниці Одрі Седано, чию творчість було обрано для нового релізу, і вона підписала кілька пляшок, таким чином додавши особистого штриху цьому незабутньому вечору.

ABK6 Cognac RESERVE Artist 4 з інтенсивним і елегантним ароматом, що поєднує ноти яблука, груші, сливи, кориці, ванілі з ніжними деревними відтінками, має прекрасний баланс між округлістю і структурою, пряні, ванільні і деревні аромати, що розкривають стійкі фруктові ноти.

Теруар: маєток Chez Maillard в Cru Fins Bois та маєток Drilhon  в Cru Petite Champagne.

Сорт винограду: 100% Ugni-blanc, середній вік лоз: 40 років.

«Ми переконані, що купаж eaux de-vie з виняткових маєтків надає коньяку унікальний характер і міцність, – каже про свій мистецький витвір Френсіс Абекассіс.

Досьє D+

Компанія ABK6 Cognac, що належить Франсісу Абекассісу (Abecassis – омонім ABK6 у французькій вимові), є відносно молодим брендом, cтвореним у 2005 році.

«Цей бренд, який носить прізвище нашої родини, є фірмовим знаком Domaines Francis Abécassis», – каже пан Абекассіс. – Глибоко прив’язані до теруару, ми вирішили виробляти різні коньяки відповідно до їх походження. Таким чином, наша філософія може бути підсумована одним виразом: «Single Estate Cognac». Single Estate Cognac — це концепція коньяку від виноградної лози до келиха. Всі етапи виробництва здійснюються у наших садибах».

Висококваліфікована команда ретельно контролює кожен етап виробництва: вирощування виноградної лози, виніфікацію, дистиляцію, витримку, купаж і розлив.

Зараз компанія є одним з найбільших незалежних виробників коньяку, а також володіє брендами Leyrat, Reviseur і Grands Domaines. Увага до деталей приділяється кожному окремому аспекту виробництва в ABK6 із застосуванням екологічних методів вирощування, шарантської дистиляції та точного змішування. Не дивно, що за останні роки компанія отримала понад 60 нагород на різних міжнародних конкурсах.

X
Украина