Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Artwine Riesling Meeting

Artwine Riesling Meeting – лекція-дегустація для професіоналів

20.03.2024, Вино

Освітній захід по німецьким Рислінгам від компанії ArtWine та Олени Валевської відбудеться 8 квітня з 11.00 до 14.30 у готелі «Прем’єр Палац». Комунікаційна медіагрупа Drinks+ & WTA є міжнародними інформаційними партнерами Artwine Riesling Meeting.


Artwine Riesling Meeting розрахований виключно для професіоналів (сомельє і виноробів), а також представників ЗМІ, всього 120 осіб. Лекцію читатиме Олена Валевська, винна експертка, яка спеціалізується на Рислінгах.

Учасники заходу зможуть продегустувати німецькі вина від 5-ти видатних виноробень (більше 40 позицій):

  • Egon Muller. Культовий винороб, маєток з 12 га належить родині з 1797 року та знаходиться на знаменитих виноградниках Le Gallais та Scharzhofberg. Саме з останнього винограднику походить найдорожче біле вино світу. Культивують лози, засаджені в 19ст. Egon Muller належить до Primum Familiae Vini.
  • Jos. Prum. Сім’я як виробники вина відома з 16ст., в сучасному форматі існує з 1911 року. Володіє 5,6 га на виноградниках рівня Grand Cru – Sonnenuhr та Graachers, 70% лоз непривиті. Вина Joh. Jos. Prum можуть жити 50 та більше років.
  • Ansgar Clüsserath. Існує з 1670 року. Вік лоз сягає 100 років, володіє частиною виноградника Apotheke, який дає наймініральніші вина Мозеля.
  • Donnhoff. Сім’я існує з 1761 року, має у власності 4 виноградника Großes Gewächs, з яких виробляє неймовірні і потужні сухі Рислінги, здатні жити десятиріччя та вже з 5-річного віку показують любимі для всіх нас мінеральні дескриптори бензину, гудрону та сірки.
  • Wittmann. Родина відома з 1663 року, власне вино почали розливати з 1921 році, мають 28га виноградників. З 2004 року використовують біодинамічний підхід на всіх своїх ділянках – як для базових вин, так і для Grosses Gewächs.

Захід відбудеться 8 квітня з 11.00 до 14.30 у готелі «Прем’єр Палац» (Київ, б-р Т. Шевченка 5-7). Комунікаційна медіагрупа Drinks+ & WTA є міжнародними інформаційними партнерами Artwine Riesling Meeting.

Довідка

ArtWine Company – імпортер вина, працює в сегменті преміум, клієнти компанії – найкращі ресторани України. Докладніше про портфель можна дізнатися тут.

Олена Валевська – більше 20 років в сфері вина, пройшла шлях в виноторгових компаніях від менеджера, керівника HoReCa, керівника винної школи для персоналу до комерційного директора. З 2015 по 2020 – член правління Асоціації Сомєльє України. Освіта – 3 level WSET, Магістр Сенсорного Аналізу, наразі студентка PhD програми (тема «Рислінги України»). Власниця ТМ Наосліп – дегустації для професіоналів, по хештегу #naoslip в ФБ можна переглянути проєкти.

X
Украина