Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Be Wine

Be Wine calls: тут зароджується любов до вина

13.05.2024, Новини

Drinks+ та Wine Travel Awards, раді повідомити, що  Be Wine International Wine Show – масштабна винна подія, яка об’єднує поціновувачів винної культури, локальних та міжнародних виробників вина, імпортерів, сомельє та представників HoReCa  – 25-26 травня запрошує гостей. Захід відбудеться у Києві, КВЦ «Парковий».


На винній мапі нашої країни Be Wine з’явилась у 2021 році. Захоплююча подорож у світ винної культури разом з BE WINE International Wine Show триває попри всі виклики воєнного часу. Адже Україна – це країна, де цінують гарне вино, вміють його створювати та ним насолоджуватись!

Що чекає вас на Be Wine 2024:

  • 2 дні унікального досвіду та якісного дозвілля;
  • 5 залів дегустацій, Wine Zone, Food & Lounge Zone;
  • понад 200 видів вина
  • понад 100 дегустацій за два дні;
  • ком’юніті сомельє, кавістів, імпортерів, виробників вина, рестораторів та готельєрів.

Be Wine International Wine Show – це не лише майданчик для зустрічі гравців винного ринку, але й величезна спільнота, яка об’єднує любителів вина з усього світу. Ця подія дає унікальну можливість познайомитися з різноманітними брендами та виробниками, знайти нових партнерів і сформувати оновлений портрет кінцевого споживача.

Be Wine докладає багато зусиль для розвитку винної індустрії. Це місце, де фахівці та ентузіасти можуть не лише насолодитися чудовими смаками вина, але й поглибити свої знання, дізнавшись більше про культуру, історію та філософію виноробства. Тут кожен може відчути себе частиною цієї чарівної галузі.

Допомагаємо разом

Експерти подій гостинності компанія Hoteliero, організатори Be Wine International Wine Show, не лише створюють неймовірні винні події, але й зробили благодійність невід’ємною частиною своєї місії. Компанія підтримує  Superhumans Center, передаючи частину прибутку від продажу квитків на Be Wine, а також 100% прибутку від інтерактивів Be Wine, що спрямовуються на підтримку центру.

Тим самим, кожен учасник Be Wine, насолоджуючись вином та спілкуванням на заході, автоматично стає частиною цієї благородної справи. Ця подія не лише розвиває винну індустрію, але й робить маленькі добрі справи, щоб підтримати великих людей нашої країни.

Запрошуємо всіх поціновувачів вина та прихильників благодійності приєднатися до Be Wine International Wine Show. Нехай кожен келих вина буде символом доброти та спільної підтримки!

Придбати квиток можна за посиланням.

Instagram події: https://www.instagram.com/bewine.show/

Facebook події: https://www.facebook.com/bewineshow

X
Украина