Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Be Wine Show-2023

Be Wine Show-2023 буде присвячений відновленню винної індустрії

05.09.2023, Новини

Масштабна подія винного світу від HOTELIERO на два дні об’єднає кращих локальних та міжнародних виробників, рестораторів, готельєрів, експертів винної індустрії, професійних сомельє та поціновувачів винної культури.


З 30 вересня по 1 жовтня у Київі в КВЦ «Парковий» відбудеться Be Wine Show – фестиваль, що є головною подією в індустрії гостинності в Україні.

Цього року Комунікаційна медіагрупа Drinks+ та Wine Travel Awards стали міжнародними інформаційними партнерами Be Wine Show. Команда D+ & WTA представлять на події свою медіагрупу та захоплюючий проєкт – міжнародну премію з винного туризму Wine Travel Awards. Ми раді побачитися з усіма учасниками та гостями заходу. Якщо ви зацікавлені в тому, щоб ваша компанія, бренди та послуги були більш інтегрованими та помітними в конкурентному світі вина та винного туризму, будь ласка, приєднуйтеся до нас. Двері нашого проєкту завжди відкриті для нових партнерств та інтеграцій.

На заході будуть представлені сотні брендів вина і не тільки, українські виробники імпортери презентують кращі новинки, а також проведуть професійні дегустації та спід-тестінги. Цього року Be Wine Show проходитиме під гаслом Recovery і буде присвячений відновленню винної індустрії.

«Ми розуміємо, що досить амбітно говорити про відновлення зараз, коли ще триває повномасштабна війна. Але попри війну та втрати, виноградна лоза продовжує рости та квітнути щороку. Наше завдання зараз – зберегти те, що є, і готувати грунт на майбутнє, щоб цикл життя продовжувався», – кажуть організатори заходу.

Як винороб доглядає за лозою після заморозків, так і Be Wine Show об’єднує професіоналів індустрії, щоб «відігріти» українське виноробство від холодного лютого 2022-го, що розтягнувся вже більш ніж на півтора року.

Організатори оголошують, що Be Wine Show доєднається до збору від United24: частина коштів з проданих квитків та напоїв піде на гуманітарне розмінування.

Усі деталі про подію та квитки тут.

Долучайтеся до розвитку винної культури України та ставайте партнером Be Wine! До зустрічі на новому Be Wine Show-2023!

Фото: facebook.com/bewineshow

X
Украина