Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Britt and Per Karlsson

Брітт і Пер Карлссони розкривають потенціал винного туризму в Україні 

11.07.2023,

Брітт і Пер Карлcсони, номінанти та переможці в різних категоріях Wine Travel Awards і відома пара у світі винного туризму, нещодавно взялися за проект, присвячений винному туризму в Україні.


Вражені відданістю українських виноробів своїй справі та зростаючим інтересом до винного туризму, Брітт і Пер з радістю прийняли запрошення провести серію презентацій про розвиток винного туризму та налагодження ефективної співпраці в галузі.

Присвятивши понад два десятиліття професійній організації винних турів, Карлссони накопичили багатий досвід. Їхня власна подорож почалася в 1986 році з винного туру до Бордо, спочатку здійсненого з друзями. Згадуючи свої перші зустрічі з такими відомими маєтками, як Chateau Pétrus і Chateau d’Yquem, вони визнали, що часи змінилися. Сьогодні ключовим елементом винного туризму, на їхню думку, є спілкування з людьми, що працюють на виноробнях. Цей персоналізований підхід став однією з основних причин, чому люди вибирають подорожувати з Карлссонами.

Повертаючись до своєї нещодавньої роботи в Україні, Брітт і Пер Карлссони провели серію семінарів, що складалися із чотирьох сесій, які охоплювали широкий спектр тем – «Все про винний туризм». Обговорення включало вивчення економічного впливу винного туризму, мотивації для виноробень займатися цим, різні види винного туризму та різні профілі винних туристів. Вони також заглибилися в стратегії для виноробень для покращення досвіду відвідувачів і поділилися думками про маркетинг, співпрацю та загальний розвиток як винного туризму, так і винного бізнесу.

Їхня участь у проекті була частиною ширшої ініціативи, підтриманої ООН і організованої Міжнародним торговим центром, який має зв’язки зі Світовою організацією торгівлі. Крім того, часткову фінансову підтримку цим семінарам надав уряд Швеції.

В очікуванні того дня, коли вони разом із ентузіастами вина з усього світу зможуть відкрити для себе вина та виноробні регіони України, Брітт та Пер Карлссон запрошують всіх приєднатися до них у потенційному майбутньому винному турі Україною. До того часу вони заохочували людей підтримувати Україну, насолоджуючись українськими винами – простий, але значущий жест, який може змінити ситуацію.

X
Украина