Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

BKWine

ІТС & BKWine: Пер Карлссон в Україні – майже все про винний туризм

15.06.2023, Новини

Днями Джакомо Пондіні, генеральний директор одного з визначних DOCG П’ємонту Consorzio dellAsti, в інтерв’ю оглядачу Drinks+ у черговий раз підтвердив правильність маркетингової стратегії, яку медіагрупа обрала ще з десяток років тому і на якій базується проєкт Wine Travel Awards: винний туризм стає найбільш потужним інструментом просування у світі вина. Його потенціал настільки сильний, що діє навіть на територіях, де ведуться воєнні дії, – зрозуміло, йдеться про Україну. Втім, можна припустити, що тут не обійшлося і без унікальних рис національного характеру українців, які беззаперечно вірять в світле та добре і вже сьогодні, попри щоденні обстріли, планують своє мирне майбутнє, готуючись розвивати винний туризм і приймати гостей.


Саме задля цього проєкт ІТС «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості»   спільно з відомим винним письменником та знавцем винних доріг, членом суддівської колегії Wine Travel Awards Пером Карлссоном (Per Karlsson) розробив серію вебінарів «Розвиток винного туризму в Україні».  Зауважимо, що ця, сподіваємося, цікава колаборація стала можливою завдяки ініціативі судді WTA Ірини Бистрицької та втіленням головної цілі премії – познайомити та об’єднати усіх активних та передових членів  ком’юніті.

Спікер циклу вебінарів для українців – Пер Карлссон (Per Karlsson) – співзасновник туристичної компанії BKWine AB, якою керує разом зі своєю дружиною Брітт Карлссон (Britt Karlsson, до речі, в цьому році здобула перемогу в категорії  Top Guide). Уже понад двадцять років BKWine Tours є лідером у сфері спеціалізованих винних подорожей – компанія організовує приватні та корпоративні винні тури до європейських країн – Франції, Італії, Іспанії, Австрії, Португалії, а також до Південної Африки, Чилі, Аргентини та Нової Зеландії.

Пер Карлссон є одним із найдосвідченіших авторів у світі вина. Подружжя випустило понад дванадцять книжок про вино, виноробство, винний туризм і виноробні регіони. Їхні книги були відзначені кількома нагородами шведських та міжнародних книжкових конкурсів: Гастрономічної академії Швеції, Міжнародної організації винограду та вина – OIV, Gourmand Sweden та Gourmand International. Огляди Пера і Брітт регулярно публікуються двома мовами в BKWine Magazine, популярному в професійному середовищі веб-журналі про вино, а їхні статті регулярно з’являються у Forbes.com, Drinks.ua та в інших профільних виданнях.

Отже, запрошуємо українських виноробів узяти участь у запланованих семінарах за участю Пера Карлссона. Присутні матимуть змогу дізнатися, як побудувати інфраструктуру винного туризму та до яких «підводних каменів» варто бути готовими. Пер поділиться найкращим – а може й гірким, аби застерегти від помилок та втрат, – досвідом виноробень з різних куточків світу: Франції, Італії, Іспанії, Південної Африки, Нової Зеландії, Чилі, Аргентини тощо.

 

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/1z7RpwhtBcz6wvT46

Розклад вебинарів «Розвиток винного туризму в Україні»

21 червня

Що таке винний туризм і чому він важливий

  • Мотивація та драйвери. Навіщо це робити
  • Економічний ефект
  • Різні види цілей компаній з винного туризму

23 червня

Різні напрямки винного туризму, різні винні туристи

  • Різні види винного туризму. Від малого до великого
  • Різні види винного туриста
  • Плануєте винний туризм? Або занадто багато плануєте?

27 червня

Практичні аспекти, як створити маленьку виноробню або зайнятися винним туризмом

  • Як малий виробник може бути успішним у винному туризмі? Початкові кроки: 1-2-3.
  • Починаючи з малого
  • Хто що робить?
  • Інвестиції? Чи ні?
  • Управління відносинами з клієнтами для отримання левериджу
  • Маркетинг пропозиції винного туризму

29 червня

Винний туризм – це також співпраця

  • Готелі, ресторани, виробники продуктів харчування, культура
  • Уряд і муніципалітети відіграють певну роль у винному туризмі
  • Спільні організації

Фото: BKWine

X
Украина