Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Asti і Moscato d'Asti

Чарівні бульбашки Asti і Moscato d’Asti на Vinum 2023

21.04.2023, Новини

Vinum – це можливість скуштувати найкращі вина П’ємонту.


З 22 по 25 квітня і з 29 квітня по 1 травня в Албі пройде захід, присвячений найкращим винам та стравам з пагорбів, включених до списку ЮНЕСКО, і перетворює старе місто на величезну виноробню просто неба. Партнер Wine Travel Awards – Consorzio Tutela dell’Asti приєднається до цієї винної події.

Asti і Moscato d'Asti

Щодня з 10.30 до 20.00 «Ape Glam» чекає усіх бажаючих на площі Сан-Паоло, щоб спробувати Asti і Moscato d’Asti на дегустаціях, що проводяться і куруються Італійською асоціацією сомельє, а також відкрити для себе дивовижні коктейлі, наповнені смаком Asti Spumante DOCG та Moscato d’Asti DOCG.

Придбати квитки можна тут. Вартість входу на захід становить 35 євро. Власники повного дегустаційного буклету отримають знижку 2 євро на коктейль AstiMix.

Цього року спільнота WTA поповнилася 20 абсолютно унікальними номінантами — виноробнями, винними брендами, винними маршрутами, особистостями та подіями — які всі разом створюють велику історію Asti Spumante та Moscato d’Asti. Доречі деякі з них, а також і Consorzio Tutela dell’Asti – стали переможцями публічного голосування.

Крім того, Consorzio Tutela dell’Asti приєднається до спеціального заходу WTA як спонсор Welcome Drink в рамках London Wine Fair, партнера виставки WTA. Консорціум надасть вітальне вино для запрошених гостей заходу – сомельє, преси, баєрів, а також процвітаючих бізнесменів та діячів індустрії винного туризму. Наша команда представить номінантів WTA, спонсорів, членів журі та проведе грандіозну дегустацію вин.

Дата: середа, 17 травня, з 10:00 до 12:00.
Місце: Кімната галузевих брифінгів у Olympia London, LWF.

Будьмо!

Джерело: astidocg.it/en
Фото: astidocg.it/en, facebook.com/vinumalba

X
Украина