Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Chateau Edem

Chateau Edem – оаза натхнення та унікальних напоїв

08.04.2022, Маркетинг

Власний виноградник Chateau Edem – справжня гордість комплексу Edem Resort Medical & SPA.


Ціль Chateau Edem – популяризувати український продукт і гідно представляти нашу країну на міжнародному ринку. Розпочати новий етап в історії галицького виноробства і показати, що наша земля – це неймовірне джерело енергії, сили та здоров’я.

Окрім семи видів вин, у Країні Едем можна спробувати три види дистилятів. Усі ці продукти виготовляють з урожаю власного виноградника та плодів власного органічного саду. В Chateau Edem роблять високу ставку на екологічність, тому використовують лише безпечні, натуральні, чисті препарати, які проходять сертифікацію «Органік Стандарт».

Chateau Edem

Calvad, apple distillate – яблучний дистилят, виготовлений із духмяних яблук, витриманий у французькій дубовій бочці 24 місяці. Смак Calvad, apple distillate приємний фруктовий, з відтінком яблука та груші. Рекомендований до вживання у чистому вигляді як дижестив.

Grape di Moskato distillate виготовляється з винограду власного врожаю Chateau Edem. Процес створення полягає в тривалій витримці та подвійній перегонці в мідному аламбіку. Грапа має мускатні нотки і рекомендована до вживання у чистому вигляді.

Chateau Edem

Grape Sovignier Grіs distillate – грапа, витримана протягом 15 місяців у французькій дубовій бочці. Смак округлий, збалансований, глибокий. Рекомендовано вживати при кімнатній температурі як дижестив.

Нагороди дистилятів Chateau Edem:

  • «Золото» на Всеукраїнському професійному дегустаційному конкурсі INDEPENDENT СRAFT. Премію Ukrainian Craft Spirits Awards 2021 отримав Grape Sovignier Grіs distillate 2018.
  • Grand Gold на Всеукраїнському професійному дегустаційному конкурсі INDEPENDENT СRAFT. Премію Ukrainian Craft Spirits Awards 2021 отримав Calvad, apple distillate 2018. В Edem Resort Medical & SPA переконані, що навіть найвибагливіші гурмани та поціновувачі дистилятів не зможуть залишитись байдужими та отримають справжню еногастрономічну насолоду від власного виробництва Chateau Edem.

 

X
Украина