Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Чилі представляє нову асоціацію органічного вина

21.06.2022, Новини

Чилі оголосила про створення першого в країні торгового органу для сертифікованих виробників органічного вина – Chilean Organic Winegrowers (COW).


Членами-засновниками є деякі з найбільших виробників органічного вина в країні, включаючи Cono Sur, Emiliana, Koyle, Matetic, Miguel Torres Chile, Odfjell, Veramonte і De Martino. За підтримки Wines of Chile, яка допоможе новій асоціації з дослідженнями та розробками, юридичними аспектами та людськими ресурсами, COW виключно підтримуватиме та сприятиме виробництву та споживанню органічних вин шляхом покращення технологій у цій галузі, а також регулювання органічних стандартів. Про  роботу організації було повідомлено на ProWein.

За даними COW, продажі органічних вин протягом 2021 року серед членів-засновників підскочили більш ніж у п’ять разів, причому попит зумовлювався, зокрема США, Канадою, скандинавськими країнами та Японією.

Хайме Вальдеррама (Jaime Valderrama), керуючий директор Miguel Torres Chile, відмітив: «Схоже, споживач більше уважно ставиться до органіки та навколишнього середовища, і саме тому ми створюємо асоціацію органічних виробників у Чилі: майбутнє для нас – це органічні та натуральні вина». Він додав, що натхнення для створення групи прийшло від Organic Winegrowers New Zealand.

За матеріалами: app.vinex.market

Фото: www.vinoswine.cl/

X
Украина