Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Guinness

Ціна на Guinness зросте

05.04.2024, Бар

Міжнародний гігант Diageo вкотре підняв ціни на свою пивну продукцію.


Вже цього місяця ціни на деякі з найпопулярніших сортів пива у Великій Британії зростуть. Компанія Diageo оголосила про підвищення вартості своєї продукції на 6 центів. Підвищення набуде чинності з 15 квітня та поширюватиметься на розливне пиво Guinness, Carlsberg, Rockshore та Hop House 13.

Diageo, яка є найбільшим у світі виробником спиртних напоїв, вже втретє піднімає вартість своєї пивної продукції у Великій Британії за останні 14 місяців. У лютому 2023 року ціни були підвищені на 12 центів, а у липні – ще на чотири. Федерація виноторгівців Ірландії (VFI) назвала цей крок «критичним ударом по галузі, що знаходиться на грані».

В свою чергу представники Diageo пояснюють свої дії зростанням виробничих витрат. «Ми продовжуємо стикатися зі зростанням витрат на сировину у всіх наших бізнес-операціях в Ірландії. Щоб компенсувати це, ми пояснюємо нашим клієнтам, що ціни на весь асортимент нашої продукції буде підвищено».

Власники пабів, які раніше не підвищували ціни, кажуть, що на жаль, у цій ситуації вони будуть вимушені збільшити ціни на пиво у своїх закладах.

Джерело: gr.euronews.com, iradio.ie, sundayworld.com, thejournal.ie
Фото: extra.ie

X
Украина