Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Cloudy Bay

Cloudy Bay – двері для вайнловерів відчинені

25.01.2024, Вино

Найтепліший місяць у Новій Зеландії – січень. І не дивно – саме зараз у південній півкулі літо. Cloudy Bay, одна з найвидатніших виноробних компаній Нової Зеландії, номінант Wine Travel Awards у Brand – the Visiting Card of the Country відкриває свої двері для всіх, хто любить літо, гарне вино та захоплюючі пейзажі.


Виноробня Cloudy Bay має дві локації – у Мальборо та Центральному Отаго. Двері обох відкриті для затятих винних туристів і просто всіх, хто небайдужий до хорошого вина.

Cloudy Bay

Мальборо називають батьківщиною новозеландського вина, це найсонячніше місце у Новій Зеландії и саме тут, в оточенні Річмондських хребтів, виноградників та вражаючих ландшафтів, можна дослідити весь асортимент вин Cloudy Bay та насолодіться смачним обідом. Вина, що тут виробляються, мають чистий насичений смак з яскраво вираженими нотами кісточкових плодів, лимона та вишуканого відлуння екзотичних фруктів.

Літній ресторан у саду – Jack’s Raw Bar працює щодня з 12.00 до 15.00 з 1 грудня по 30 квітня. Це місце, де час зупинився, свіжі устриці та яскраві страви з місцевих овочів та фруктів чекають на справжніх гурманів. Місцеві жителі люблять цей ресторан за сезонне меню та прозвали його «притулком для любителів морепродуктів».

Cloudy Bay

Центральний Отаго – друга локація Cloudy Bay, «наш другий дім», як називають це місце команда виноробні. Льох та ресторан The Shed розташовані на березі озера Данстан. Вражаючі відкриті простори ідеально підходять для того, щоб випити келех-другій у поєднанні зі стравами місцевої кухні. Але гостей тут чекають і взимку – палаючі каміни, захоплюючі види та затишна тепла атмосфері, що ще потрібно, для відпочинку тіла та польоту фантазій душі. Ресторан відкрито з середі по неділю з 11.30 до 15.00.

Cloudy Bay

У Центральному Отаго виробляють лише одне Pinot Noir Te Wāhi, однак весь асортимент вин Мальборо доступний тут для дегустації. У затишному дегустаційному залі є столи для груп до шести осіб. Для більших груп необхідно заздалегідь зв’язатися з виноробнею.

Фото: cloudybay.com

X
Украина