Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Consorzio dell’Asti

Consorzio dell’Asti – свято продовжується

15.11.2022, Новини

Форум під назвою «90 років бульбашок» (90 years of Bubbles) відбудеться 16 листопада 2022 року об 11:00 у Турині, щоб відзначити 90-ту річницю Consorzio dell’Asti. В той же час триває Nitto ATP Finals 2022 з багатьма нагодами, за які піднімають келихи ароматного ігристого з П’ємонту.


Asti Spumante та Moscato d’Asti повернулися на міжнародну арену та готові продемонструвати свої сильні сторони на численних заходах у листопаді в столиці регіону П’ємонт, Турині. Consorzio dell’Asti є офіційним ігристим фіналу тенісного турніру Nitto ATP і святкує свій 90-річний ювілей виставкою під назвою «Novant’anni di bollicine» – «90 років бульбашок».

Виставка, яка відзначає ці два чудові вина та його виробників, переміщується з музею в Асті до Національного музею Risorgimento Italiano в Турині (Museo Nazionale del Risorgimento Italiano) і відкриває свої двері з 16 листопада по 8 січня 2023 року. Виставка розповідає про минуле, сьогодення та майбутнє регіону та його виробників.

 

Сам форум модерує Cinzia Benzi, письменниця та член Le Donne del Vino, крім того виступатимуть  такі відомі особистості як Габріеллі Гореллі (Gabrielli Gorelli), перший італійський майстер вина, і Паоло Марчі (Paolo Marchi), журналіст і креатор всесвітньої італійської кулінарної події Identità Golose. Форум відбуватиметься в прямому ефірі, а також транслюватиметься онлайн.

Фінал Nitto ATP 2022 відбувається з 13-го по 20-е листопада, і вина з Консорціуму представлені у Fan Village: гості можуть насолоджуватися всіма стилями Asti Spumante від Brut до Dry, Extra Dry або Dolce, окремо або у вишуканих коктейлях.

Фото: Consorzio dell’Asti

X
Украина