Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

The Roots Fund

Другий щорічний аукціон The Roots Fund. Ще більше ексклюзивних лотів

31.01.2023, Новини

5 березня на даху Tribeca у Нью-Йорку відбудеться благодійний аукціон The Roots Fund у партнерстві із Zachys. Доходи від заходу будуть спрямовані на підтримку можливостей для BIPOC у сфері вина.


The Roots Fund – це некомерційна організація, діяльність якої спрямована на те, щоб забезпечити доступ спільноти BIPOC до винної галузі, компанія надає фінансову підтримку в освіті, наставництві та працевлаштуванні. У 2023, для проведення благодійного аукціону, The Roots Fund запросила у партнери Zachys Wine & Liquor – провідний аукціонний дім та постачальника вишуканих і рідкісних вин, заснований у 1944 році.

Захід, який багато гравців виноробної галузі вважають обов’язковим, щоб взяти в ньому участь, включатиме гала-вечерю, аукціон, організований Zachys, а також віртуальний аукціон вин, який спонсорується всесвітньо відомими маєтками та виноробнями з усього світу, включаючи Бургундію, Шампань та долину Напа.

The Roots Fund

Доходи від заходу та онлайн-аукціону будуть спрямовані на підтримку можливостей для BIPOC у галузі вина за допомогою фінансової підтримки освіти, наставництва та можливостей працевлаштування. Минулого року організація зібрала понад 400 тисяч доларів та розраховує подвоїти цю суму у 2023 році. Щорічний збір коштів дозволить The Roots Fund розширити свої освітні послуги у галузі вина.

На гала-вечері будуть представлені унікальні вина та спеціально підібране меню від відомих шеф-кухарів та найбільша у світі команда сомельє, що мають різний колір шкіри. Вечірка завершиться живим аукціоном, на якому буде запропоновано ексклюзивні лоти.

З моменту свого заснування у 2020 році The Roots Fund зібрала понад 1 мільйон доларів і заснувала 155 стипендій.

Більше інформації про аукціон можна знайти тут.

Джерело: wineindustryadvisor.com
Фото: therootsfund.org, lizthachmw.com

X
Украина