Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Jacky Blisson

Джекі Бліссон стала офіційним амбасадором вин Бургундії у Канаді

05.07.2023,

Незалежний винороб, письменниця і консультант із понад двадцятилітнім досвідом у торгівлі вином, стала одним із дев’яти нових амбасадорів бургундських вин у Канаді.


Джекі Бліссон (Jacky Blisson), номінант WTA, перший MW у Квебеку, здобула спеціалізований ступінь у Боні (Франція). Під час перебування в Європі Джекі багато подорожувала та дегустувала вина. Вона також керувала експортними продажами для бургундського винного агентства та виноробні Південної Рони. Повернувшись до Канади, Джекі Бліссон заробила собі солідну репутацію завдяки своїм навчальним матеріалам (письмові та відео)  про вино, а також консультаційній роботі. Вона веде винний освітній канал на YouTube, веб-сайт із оглядами вин і є суддею National Wine Awards of Canada.

Jacky Blisson

Нещодавно Рада вин Бургундії (BIVB), після тривалого процесу відбору, привітала дев’ятьох нових амбасадорів, у тому числі Джекі Бліссон. З понад 100 кандидатів з усього світу 9 були відібрані для участі в комплексній навчальній програмі, яка включала відвідування виноградників, виноробних маєтків, зустрічі з професіоналами виноробства та тематичні дегустації.

Амбасадори пройшли складний іспит, включаючи сліпу дегустацію та дегустацію з коментарями, щоб отримати звання «Офіційного винного амбасадора Бургундії». Будучи частиною престижної спільноти з 67 амбасадорів по всьому світу, вони представляють вина Бургундії на своїх ринках. Роль Джекі Бліссон передбачає проведення навчальних курсів з вин Бургундії для професіоналів (сомельє, трейдерів, імпортерів тощо), початківців (студентів готельних шкіл, центрів WSET & Spirit Education Trust) або тих, хто прагне отримати сертифікат від Court of Master Sommeliers) та вайнловерів. Вона також сприятиме створенню програми Rendez-vous avec les vins de Bourgogne та просуванню вин Бургундії на канадському ринку.

Jacky Blisson

Процес акредитації для того, щоб стати офіційним амбасадором Bourgogne Wine, є доволі складним, кандидати оцінюються на основі портфоліо, тестів на загальні знання, письмових іспитів і тижневої програми навчання. Успішні кандидати підписують з BIVB трирічний контракт з можливістю поновлення.

Призначення Джекі Бліссон амбасадором Бургундії в Канаді знаменує захоплюючу віху в її кар’єрі та підкреслює її досвід у галузі. Її відданість та пристрасть до вина, безсумнівно, сприятимуть просуванню та оцінці бургундських вин на канадському ринку.

X
Украина