Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Giorgio Facchinetti

Джорджіо Факкінетті – талановитий бармен Asti, король міксології!

22.02.2023, Премія

Wine Travel Awards із задоволенням представляє нашим читачам бренд амбасадора Consortium of Asti Spumante та Moscato d’Asti DOCG – Джорджіо Факкінетті.


Весна – час змін, час експериментів і нових коктейлів на основі зіркового італійського ігристого. Сучасне та привабливе обличчя відомого бренду Consortium of Asti Spumante та Moscato d’Asti DOCG Джорджіо Факкінетті (Giorgio Facchinetti) номіновано на премію Wine Travel Awards у категорії «Амбасадор року» у номінації «Амбасадор».

«Моя мета – демонструвати ігристе П’ємонту у світі міксології, дати життя оригінальним та інноваційним продуктам», – каже Джорджіо про співавторство з Асті.

Джорджіо Факкінетті відкриває найкреативніші нюанси Asti DOCG, які представлені в дивовижних коктейлях, ідеальних для будь-якого випадку.

Універсальність і природні характеристики Asti Spumante і Moscato d’Asti представлені в нових сучасних напоях, створених талановитим барменом Asti. У його професійних руках бульбашки П’ємонту, які обожнюють у всьому світі, стають ідеальними інгредієнтами для нових і витончених міксів.

WTA запрошує номінуватися на номінацію «Амбасадор» і спробувати виграти премію Жерара Бассе (Gérard Basset) «Амбасадор року» (1000 євро або еквівалент освітнього курсу).

Giorgio Facchinetti

Проголосувати за Джорджіо Факкінетті можна на етапі публічного голосування Wine Travel Awards 2022-2023, який стартує 1 березня.

Дедлайн реєстрації наближається: номінанти мають можливість зареєструватися до опівночі 27 лютого.

Станьте частиною спільноти WTA, почніть використовувати всі маркетингові інструменти нагороди та отримуйте знижку до 50% на будь-який івент WTA протягом року!

Цього року Consorzio Asti DOCG приєднається до спеціальної події WTA як спонсор вітального напою в рамках London Wine Fair, партнера виставки WTA. До зустрічі у середу 17 травня з 10:00 до 12:00. Розташування: Industry Briefing Room в Олімпії, Лондон, LWF.

X
Украина