Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

EatMe Military Edition – із ЗСУ думками та діями

19.07.2022, Новини

ГК «Нові Продукти» випустила новий поживний продукт з красномовною назвою Military Edition. Кошти з прибутку від кожного проданого батончика будуть спрямовані на допомогу армії.  


У складі батончика EatMe Military Edition – горішки, пшеничні пластівці, насіння кунжуту, солона карамель та глазур. Такі складники роблять його не просто приємним на смак, а й поживним, адже він дає змогу швидко втамувати голод навіть у найнесприятливіших обставинах.

«Зараз усі прагнення нашої компанії зосереджені на досягненні перемоги та підтримці наших героїчних військовослужбовців і громадян. Тому ми і створили новий EatMe Military Edition – для нас це символ щирої поваги до ЗСУ, та можливість продовжувати підтримувати наших захисників та державу», – розповідає директор з маркетингу компанії Борис Ткачов.

Від початку повномасштабної війни компанія всіляко допомагає ЗСУ, ТрО та волонтерським організаціям власною продукцією – снеками EatMe, водою «Природне Джерело» і, звичайно, енергетичними напоями, які зараз вкрай актуальні. Щира підтримка надається й організаціям, що збирають кошти на озброєння. Так, зокрема, компанія регулярно підтримує ініціативи Фонда Сергія Притули, Фонда Lazar, та власного Благодійного Фонда «Нова Громада».

Досьє D+

Група Компаній «Нові Продукти» – один із найбільших виробників напоїв і снеків в Україні. Компанія працює вже майже 20 років і входить до Реєстру найбільших платників податків країни.

ГК «Нові Продукти» виробляє такі відомі бренди як: EatMe, «Природне Джерело», SHAKE, NON STOP, PIT BULL, KING’S BRIDGE, REVO, APPS, «Жашківський Кабан», «Жашківське» та інші.

Благодійний фонд «Нова Громада», який був створений ГК «Нові Продукти» у 2014 році, діє виключно за рахунок добровільних відрахувань від прибутку компанії.

 

 

X
Украина