Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Гаряча кава для захисників

06.10.2022, Новини Автор: Drinks+

Одна з найбільших в Україні громадських організацій, що допомагають армії, Народна Самооборона Львівщини, пропонує всім небайдужим приєднатися до ініціативи «Подаруй каву військовому».


Запашна кава підбадьорює зранку і заряджає енергією, коли накриває втома. Для наших військових, які далеко не завжди мають можливість приготувати цей напій в польових умовах, дуже зручно мати каву, що розігрівається сама. Тим паче, що стає досить прохолодно і гарячі напої просто необхідні щоб зігрітись, перебуваючи на позиціях. Кава, що сама розігрівається – це чудова можливість без зусиль приготувати собі гарячий ароматний напій. 

Народна Самооборона Львівщини збирає кошти на закупівлю партії кави у банках, що самонагріваються. Ця ініціатива запроваджена спільно із іспанським заводом-виробником 42 Degrees Company, який усіляко підтримує Україну і пропонує свою продукцію за ціною вдвічі нижчою, ніж ринкова в Україні.

Як подарувати таку каву військовому:

  1. Переходьте за посиланням: https://secure.wayforpay.com/payment/coffee4soldiers.
  2. Обирайте кількість баночок, які хочете подарувати.
  3. Донатьте.

Навіть одна подарована вами баночка кави – гарний настрій військового, завдяки якому ми маємо змогу щодня готувати собі каву в теплих та затишних домівках.

X
Украина