Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Diageo

Генеральний директор Diageo отримав звання лицаря

06.01.2023, Новини

Іван Менезес отримав від короля Чарльза лицарське звання, яке дозволяє генеральному директору Diageo використати титул сер.


Іван Менезес (Ivan Menezes) «перетворив Diageo на провідну світову компанію з виробництва напоїв преміум-класу, на частку якої припадає 10% (2 мільярди фунтів стерлінгів) від загального обсягу експорту продуктів харчування та напоїв Великобританії», – йдеться у рецензії на нагороду.

Diageo

Менезес прийшов у Diageo у 1997 році, відтоді він обіймав різні керівні посади, у 2013 році Івана Менезеса було призначено генеральним директором. Відзнака від короля наголошує на величезному внеску Івана Менезеса, який він зробив, щоб Diageo стала однією з провідних світових компаній. «Diageo – одна з провідних світових компаній у галузі сталого розвитку, компанія прагне нульових викидів вуглецю до 2030 року», – йдеться в описі нагороди на веб-сайті уряду Великої Британії. Також підкреслюється, що однією із заслуг Менезеса на посаді є «прагнення до рівності». «Він захищає жінок та спільноту BAME у британському бізнесі, сьогодні 42% вищих керівних посад Diageo у всьому світі займають жінки, а 37% – представники різних етнічних груп».

У своїй промові про присудження лицарського звання сер Іван Менезес сказав: «Для мене велика честь отримати цю нагороду від імені моїх 28 000 колег у Diageo. Їхня креативність, пристрасть і прагнення дозволили Diageo стати по-справжньому світовим лідером. Кожен у компанії прагне формувати більш стійкий та інклюзивний бізнес, я дуже пишаюся тим, що отримав цю нагороду на знак визнання того, що ми досягли на даний момент».

Diageo

З 2017 по 2020 рік Іван Менезес був головою MtW, британської добровільної організації, яка займається вирішенням проблем безробіття серед молоді, MtW надала 100 000 робочих місць для молодих людей, серед яких понад 55% отримали постійну роботу. Під час пандемії Іван Менезес запровадив ініціативу виробництва понад 10 мільйонів пляшок дезінфікуючого засобу для працівників охорони здоров’я по всьому світу.

У портфоліо Diageo близько 100 сортів шотландського віскі, включаючи Johnnie Walker, J&B, а також односолодові віскі, такі як Lagavulin, Talisker та Cardhu. Серед відомих брендів також є горілка Smirnoff, ром Captain Morgan’s, Bailey’s Irish Cream, джин Tanqueray’s та стаут Guinness.

Джерело: harpers.co.uk, drinksint.com
Фото: drinksint.com, cnbc.com, vodka-redactor.org

X
Украина