Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Malt Whisky Yearbook 2023

Malt Whisky Yearbook 2023

04.01.2023, Новини

Інґвар Ронде, творець та автор «Щорічника солодового віскі», опублікував черговий путівник, який видає з 2006 року. За словами Ронде, видання призначене для всіх, хто цікавиться віскі: для новачків, які бажають поринути у світ віскі, ентузіастів, які прагнуть поглибити своє розуміння та професіоналів, які хочуть мати під рукою корисний довідник.


«Щорічник солодового віскі 2023» охоплює історію, дегустаційні нотатки та факти про старі та нові винокурні. Книга починається декількома короткими вступними статтями, після чого йдуть глибокі довідкові матеріали про шотландські дистилерії, їхню історію та характеристики.

Malt Whisky Yearbook 2023

Далі Інґвар Ронде (Ingvar Ronde) веде читача за межі Шотландії, переносить його в ширший світ солодового віскі, де короткі фрагменти, що розповідають про тих чи інших виробників, дають ємну довідку про місцезнаходження, рік заснування та основні характеристики винокурні та її продукти. Ян Арнольд (Ian Arnold), який написав рецензію на Malt Whisky Yearbook 2023, називає це «хорошим орієнтиром для планування маршруту дистилеріями», а також «рекламним роликом виробника».

Наприкінці книги даються дані про кількість віскі, що виробляється і споживається.

«Загалом, Malt Whisky Yearbook 2023 – це добре продуманий довідник, корисний для подорожі у світ віскі, – пише про книгу Ян Арнольд. – Видання стане гарним доповненням до колекції книг будь-якого шанувальника віскі».

Джерело: thewhiskeywash.com
Фото: maltwhiskyyearbook.com, thespiritsembassy.com

X
Украина