Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Бассе

Gérard Basset Foundation у колаборації з Wine Owners, Lay & Wheeler та IG Wines оголосили про New Golden Vines

10.01.2023, Новини

Стипендія New Golden Vines призначена для членів BAME та BIPOC, які бажають зайнятися винним бізнесом.


За даними Gérard Basset Foundation, претендентами на стипендію можуть стати підприємці, які планують зайнятися винним трейдингом – роздрібна торгівля, імпортери, дистриб’ютори. Також при вирішенні виділити стипендію, судді розглянуть підприємця, який нещодавно почав свій шлях у винному бізнесі (не довше 12 місяців до запуску стипендії).

Стипендія включатиме тримісячне стажування в Lay & Wheeler, протягом якого підприємець познайомиться з усіма аспектами бізнесу, від зберігання та логістики до продажу та маркетингу. Здобувачеві буде призначено наставника з керівного складу Lay & Wheeler.

The Gérard Basset Foundation

Після того, як людина успішно завершить стажування, вона пройде місячне стажування в IG Wines, яке надасть практичного досвіду використання Wine Hub. Після завершення всіх стажувань переможець отримає Wine Owner’s Hub Pro плюс електронний комерційний майданчик, безкоштовний для нього протягом одного року.

До складу журі входять Нік Мартін (Nick Martin), засновник Wine Owners, Кеті Кітинг (Katy Keating), з Lay & Wheeler, Магнаваї Джанджо (Magnavai Janjo) представник MJ Wine Cellars та Саша Лушніков (Sasha Lushnikov), що представляє Liquid Icons та Gérard Basset Foundation.

«Для нас велика честь мати можливість спонсорувати стипендію кваліфікованої, динамічної людини з добре продуманим планом, яка, можливо, вже деякий час намагалася відкрити свою власну винну компанію, але не мала достатнього капіталу для цього, – сказав Нік Мартін. – Попрацювавши за останні кілька років з багатьма винними стартапами, ми чудово знаємо їхні потреби та фактори, що лежать в основі успіху. Ми подбаємо про те, щоб переможець отримав саме те, що йому потрібно з погляду технологій, підтримки та наставництва для створення та розвитку блискучого винного бізнесу».

Кандидати можуть подати заявку з 9 січня 2023 року до 6 березня тут.

Нагадуємо, що співзасновником і головою Gérard Basset Foundation є вдова Жерара Бассе – Ніна Бассе (Nina Basset), готельєр FIH, співзасновник і віце-президент Академії сомельє Великобританії та генеральний секретар ASI. У новому році WTA Ніні Бассе стала одним із членів журі проєкту.

Джерело: harpers.co.uk
Фото: jamieschlifstein.com

X
Украина