Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Golden Vines®Awards 2022 відбудеться 15-17 жовтня у Флоренції

12.09.2022, Новини Автор: Drinks+

Найкращим світовим виробникам вишуканих вин, представлених у звіті Gérard Basset Global Fine Wine Report 2022, який щорічно випускає компанія Liquid Icons, буде присуджено Golden Vines® Awards.


Gérard Basset Global Fine Wine Report – глобальний звіт про вишукане вино, який відображає поточні та майбутні тенденції у винній індустрії. Це серйозна, глибока щорічна данина пам’яті чудовій людині та справжньому цінителю вишуканого вина – Жерару Бассе. 

На заходах Golden Vines® 2022 у Флоренції будуть присутні понад 275 гостей, а також представлені вина та спиртні напої Dom Pérignon, Krug, Trimbach, Château Cheval Blanc, Solaia, Emidio Pepe, Taylor’s Port, Château d’Yquem, Hennessy, Macallan.

Церемонія нагородження у стилі Оскар та вечеря на честь найкращих світових виробників прекрасного вина та легенд індустрії пройдуть у Salone dei Cinquecento, Palazzo Vecchio.

Гостей очікує святкова і урочиста атмосфера:

  • вишукана кухня, відзначена трьома зірками Michelin, страви приготовлені шефом Массімо Боттура та командою Osteria Frances;
  • більше 500 пляшок чудового вина та рідкісних спиртних напоїв від Dom Pérignon P1 & P2, Trimbach Clos Sainte Hune, Château d’Yquem, Macallan;
  • Марк Альмерт @marc_almert, кращий сомельє світу ASI 2019, а також Сомельє року Michelin 2020, у ролі головного сомельє Golden Vines®.

В межах заходу відбудуться глобальний благодійний онлайн-аукціон Golden Vines® Fine Wine, Rare Spirit & Experience та живий аукціон The Zachys Fine Wine Golden Vines.

Мета Golden Vines® 2022 полягає в тому, щоб зібрати понад 1,2 мільйона фунтів стерлінгів для Gérard Basset Foundation (Фонду Жерара Бассе), які підуть на фінансування освіти, навчання та розширення кар’єрних можливостей для молодих фахівців у винній галузі. Акцент цієї програми робиться на глобальній різноманітності, рівності та інклюзивності програми навчання в індустрії алкогольних напоїв та гостинності. 

Реєстраціяя за посиланням: https://lnkd.in/e6Gf5hRg

За матеріалами: https://www.liz-palmer.com/

X
Украина