Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Головні події сектору HoReCa в Україні завершено

07.10.2020, Новини

Експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH і форум харчової промисловості та упаковки IFFIP традиційно відбулися восени у столиці.


23-25 вересня 2020 року у Міжнародному виставкому центрі у Києві пройшли дві виставки: харчової промисловості й упаковки та ресторанно-готельного бізнесу й клінінгу. Цьогоріч організатор заходу – компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», вирішила об’єднати два заходи, тому відвідувачі та учасники мали унікальну можливість розширити бізнес-контакти та одночасно відвідати дві професійно споріднені виставки.

У форумах взяли участь понад 150 компаній, серед яких експоненти з Києва та Київської, Запорізької, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Харківської та Дніпропетровської областей. Серед учасників й дві іноземні компанії з Чехії та Німеччини.

За три дні виставкові майданчики, що розмістилися на площі 6600 кв. м, відвідало понад 5 тисяч професіоналів.

На FoReCH 2020 традиційно були представлені чай, кава та кавове обладнання; заморожені продукти, риба, морепродукти; меблі та інтер’єрні рішення для ресторанів, кафе, барів; текстиль для сегменту HoReCa; посуд, аксесуари; автоматизація, програмне забезпечення, технічні рішення для клінінгу в сегменті HoReCa.

Незмінним інформаційним партнером виставок вже не перший рік є і наші Комунікативна медіа-група Drinks+, журнал Drinks+ та сайт drinks.ua

На IFFIP 2020 – технології, обладнання та інгредієнти для харчової промисловості, хлібопечення, виробництва кондитерських виробів; технології та обладнання для виробництва пакувальних матеріалів, тари та упаковки, дозування, фасування, закупорювання та інших операцій; тара та упаковка, допоміжні матеріали; пакувальні матеріали; поліграфічна продукція; етикетки, матеріали та обладнання для їх виробництва.


Під час роботи виставок FoReCH&IFFIP 2020 відбулися так заходи:

♦24 вересня в рамках IFFIP 2020 пройшов Всеукраїнський з’їзд «Життя після впровадження НАССР: постійне вдосконалення діючої системи харчової безпечності» – масштабна подія для фахівців із безпечності та якості харчових продуктів.

Постійний партнер виставки IFFIP – Клуб пакувальників України спільно з організаторами виставки провели церемонію нагородження переможців Всеукраїнських конкурсів на кращу упаковку «Українська зірка упаковки 2020», «Українська етикетка 2020» та «Упаковка майбутнього 2020». Цього року в конкурсах взяли участь 52 зразки упаковки та етикетки з 23 українських підприємств з 12 міст та 53 зразки упаковки молодих дизайнерів із 10 навчальних закладів та з чотирьох міст України. Переможці з 19 підприємств отримали почесні призи та дипломи. Серед переможців: АТ «Ветропак Гостомельський Склозавод» (уже 16-а нагорода), Рубіжанський картонно-тарний комбінат, (10-а нагорода), ВТК «Полімерцентр» (перша нагорода), «Вітал Пак» (перша нагорода). Серед студентів диплом за І місце отримала Ганна Мачинська з НАОМА.

Всеукраїнська асоціація пекарів спільно з організаторами виставки провела конференцію «Сучасний стан і вимоги законодавства до виробництва хлібопекарської галузі». Обговорювали актуальні питання якості та безпечності хлібобулочних виробів з метою підвищення конкурентоспроможності українського хлібопечення. Було вручено нагороди учасникам Всеукраїнського Конкурсу хлібобулочної продукції у номінаціях: «Кращий здобний виріб 2020», «Кращий хліб із суміші житнього та пшеничного борошна заварний 2020» та «Краща упаковка хлібобулочних виробів 2020».

Два дні в рамках виставки FORECH тривав BREW BATTLE – батл із приготування кращого кавового напою методом ручного заварювання. Усього в батлі взяли участь 24 баристи з різних міст України, які змагалися у приготуванні кави трьома методами ручного заварювання: AeroPress, Hario V60 і Clever Dripper. Перемогу в BREW BATTLE здобув бариста із Запоріжжя Євген Бабко (кав’ярня Jays Coffee Brewers).

В останній день виставки під гучні вболівання відбувся VEGAN LATTE ART BATTLE – батл, в якому учасники готували напої з лате-артом, використовуючи суперфуди Fonte та рослинні напої Alpro (тобто без кави та молока). Головний приз дістався київському баристі з кав’ярні Paragraph Coffee Владиславу Іващенко.

Практичні майстер-класи від шефів, семінари, конкурси та презентації.


Важливість проведення FoReCH&IFFIP 2020 безперечна, адже учасники представили новинки та кращі зразки продукції, знайшли нових клієнтів та підтримали репутацію успішного гравця ринку, а також визначали перспективні напрями розвитку. Відвідувачі протягом трьох днів мали нагоду поспілкуватися з учасниками, дізнатись останні тренди та зробити вигідні замовлення.

Партнер FoReCH: Barista Games.

Партнери IFFIP: Клуб пакувальників України, Всеукраїнська асоціація пекарів.

 

X
Украина