Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wines of Ukraine

London Wine Fair 2022 вітає Wines of Ukraine

02.06.2022, Новини

Одна з наймасштабніших подій винного світу відкриває двері, серця та ринок  Великобританії для українських виноробів.


London Wine Fair цього року відбудеться 7-9 червня, відразу після платинового ювілею правління королеви, коли очікується, що у столиці пройдуть найгучніші в історії урочистості.

У London Wine Fair 2022 також ювілей – виставка відбудеться вже в 40-й раз! Після дворічної карантинної перерви всі причетні вітають повернення її до «Олімпії». Крім того, у цьому році захід вперше відбудеться у живому і діджитал форматах.

На цьому масштабному міжнародному заході на спільному стенді Wines of Ukraine, вперше в історії  LWF та й України, будуть масштабно представлені вина українських виробників. Щоб підтримати Україну у часи важких випробувань, організатори LWF 2022 стали ініціаторами створення об’єднаного стенду та надали можливість українським виноробам безкоштовно представити свою продукцію. Організаційні зусилля та витрати взяли на себе LWF, а з української сторони – Комунікаційна медіагрупа Drinks+ та ТОВ «Укрсадвинпром». Вина вже благополучно доставлені до Лондона і чекають на старт.

Отже, на стенді E30 в GRAND HALL (Ground Level) будуть представлені майже півсотні найменувань напоїв з України. Свою продукцію презентують такі компанії: 46 Parallel Wine Group, Father’s Wine, Beykush Winery, Shabo Winery, Prince Trubetskoi Winery, Stakhovsky Wines, Honey Badger, Villa Tinta Winery, Biologist, Wineidea, Chateau Chizay, Vinoman Winery, Akkerman Distillery.

Оскільки через воєнний стан українські винороби не зможуть бути присутніми, на стенді працюватимуть переважно британські сомельє-волонтери, також погодилися допомогти представляти наші вина кілька фахівців галузі – Сара Еббот (Sarah Abbot) MW з Swirl Wine, Бред Хорн (Brad Horne), засновник WineTime London тощо.

London Wine Fair 2022 розкрив для українських виноробів не тільки свої двері, а й серця: «Ми пропонуємо нашу підтримку українським номінантам та всім іншим, хто потерпає від цієї трагічної ситуації», – написали на своїй FB-сторінці організатори ярмарку.

London Wine Fair 2022 – це насправді велика і визначна подія у світі винної індустрії. Ханна Тові (Hannah Tovey), директор LWF, напередодні відкриття заявила: «Сказати, що ми в захваті від Лондонського винного ярмарку 2022 року, було б значним применшенням. Останні два роки стали чимось на кшталт американських гірок, починаючи від скасування у 2020 році, лише за два місяці до створення 100% цифрового шоу, а потім за кілька тижнів у 2021 році. Тепер ми з нетерпінням очікуємо, що цей рік стане справжньою віхою для ярмарку, що відбувається у 40-й раз. Учасники та відвідувачі спостерігатимуть, як фізичні та віртуальні елементи можуть поєднатися, щоб зробити справді новаторську подію. Спілкуючись з нашими експонентами, ми дізнаємось, що всі мають величезне бажання повернутися до «Олімпії» та до нормальної торгівлі, і ми з нетерпінням чекаємо проведення дійсно особливого 40-го London Wine Fair у 2022 році».

X
Украина