Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Mondial des Vins blancs Strasbourg

Mondial des Vins blancs Strasbourg підтримує виноробів України

06.05.2022, Новини

Єдиний у світі конкурс, повністю присвячений різноманітності білих вин, відбудется 11-12 червня 2022 року. Винороби з України можуть взяти участь безкоштовно. Реєстрацію на участь в конкурсі відкрито до 20 травня, відправка зразків – до 28 травня.


Mondial des Vins blancs Strasbourg, як і багато інших винних конкурсів, вирішив підтримати нашу країну під час військового вторгнення окупантів та пропонує українським виноробам пільгові умови. А саме – безкоштовну участь у мундіалі і скасування обов’язкового грошового збору за реєстрацію.

Mondial des Vins blancs Strasbourg

На змаганнях минулого року українське вино отримало срібну медаль: це було Riesling Rhine Limited ordinary white dry 2016 року Prince Trubetskoi Winery.

Le Mondial des Vins Blancs Strasbourg

У конкурсі білі вина поділено на 12 категорій:

  1. Chardonnay
  2. Chenin
  3. Gewürztraminer
  4. Muscat
  5. Pinot Blanc
  6. Pinot Gris
  7. Riesling
  8. Sauvignon
  9. Sylvaner
  10. Viognier
  11. Інші сорти білого вина (Other white grape varieties)
  12. Білі купажовані вина (Blended wines)

Mondial des Vins Blancs Strasbourg є єдиним конкурсом у світі, повністю присвяченим усьому розмаїттю білих вин. Конкурс проходить під патронатом OIV та є членом VINOFED – всесвітньої федерації великих міжнародних змагань з вин та спиртних напоїв.

Mondial des Vins Blancs Strasbourg

«Вся «біла палітра» – від блідо-жовтого до золотого та бурштинового беруть участь у престижному змаганні«, – наголошують організатори.

Включення у змагання категорії Other white grape varieties дає можливість брати участь рідким сортам винограду та отримувати престижні нагороди. У 2020 році це сталось з Manzoni bianco з регіону Венето, який був нагороджений золотою медаллю та DRY WINE TROPHY.

Mondial des Vins Blancs Strasbourg

Mondial des Vins Blancs Strasbourg чекає своїх учасників 11-12 червня в Страсбурзі в Palais de la musique et des congrès.

Більш детальна інформація тут.

Фото: facebook.com/mondialvinsblancs

X
Украина