Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Monte-Carlo Gastronomie

Monte-Carlo Gastronomie – розкіш у кожному шматочку

04.12.2023, Гастрономія

24-27 листопада у Монте-Карло відбулася виставка продуктів класу люкс.


Напередодні зимових свят відвідувачі двадцять шостого Monte-Carlo Gastronomie мали можливість спробувати та придбати на святковий стіл і для подарункового кошика найкращі, ретельно відібрані продукти Франції, Італії та інших найсмачніших регіонів Європи.

Понад 100 виробників французької, італійської та європейської гастрономічної продукції на площі понад 2500 м2 представили найкраще: вина, шампанське, коньяки, арманьяк та лікери з маєтків виробників, а також лосось, фуа-гра, морепродукти, трюфелі, ікру, шоколад, солодощі, сири, ковбасні вироби, екологічно чисті продукти, джеми…  Все це можна було придбати на заході, який давно є синонімом елегантності та вишуканості.

Monte-Carlo Gastronomie

Окрім продуктів харчування та вишуканих напоїв, Monte-Carlo Gastronomie пропонував широкий асортимент кухонних аксесуарів, посуд, оригінальні ідеї подарунків.

Щорічно цей гастрономічний захід проходить за підтримки численних асоціацій, таких як «Смак та аромати Монако» (Monaco Goût et Saveurs), Асоціація італійських та французьких метрдотелів (l’association des Maîtres d’Hôtel Italiens et Français), Асоціація сомельє Монако (Monégasque des Sommeliers), Асоціація Slow Food Riviera Côte d’Azur та Асоціація готельної індустрії Монако (l’Industrie Hôtelière Monégasque).

Monte-Carlo Gastronomie

Організатором Monte-Carlo Gastronomie виступає компанія Caroli Com, яка вже понад 25 років є лідером в організації виставок на Лазурному Березі та безпосередньо у Монако.

У рамках виставки продуктів класу люкс проходив 5-й конкурс Maestro Chef, переможниця якого – Рахіма Хабіб (Rahima Habib), отримала чек на 2000 євро. Змагання було організовано спільно з «Смак та аромати Монако» під головуванням Жоеля Гаро (Joël Garault).

Джерело: montecarlogastronomie.com
Фото: montecarlogastronomie.com

X
Украина