Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

MUNDUS VINI Summer Tasting 2023

Mundus Vini Family підтримує Україну

10.10.2023, Новини

Українські винороби з самого початку війни організовують збори коштів як всередині країни, так і на міжнародному рівні. За залучені кошти купують бронежилети, аптечки, прилади нічного бачення та інші необхідні речі для ЗСУ. Наша редакція також постійно підтримує українських воїнів власними силами.


А нещодавно випала нагода підтримати українське виноробство. Протягом літньої дегустації Mundus Vini 2023 з ініціативи винних суддів Пола Роберта Блома (Paul Robert Blom) та Даніела Глігорова (Daniel Gligorov) міжнародні винні судді в кулуарах конкурсу зібрали невеликий донат для України.

Mundus Vini Family

Тож, користуючись нагодою, в професійній обстановці на Be Wine Show: Recovery, де Drinks+ та Wine Travel Awards виступали міжнародними інформаційними партнерами, головний редактор Drinks+ Ольга Піневич-Тодорюк передала голові Асоціації крафтових виноробів Причорномор’я, Світлані Цибак, ці кошти для переведення у БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД UKRAINIAN WINEMAKING RECONSTRUCTION FOUND. Цей фонд створений щоб допомагати відважним українцям боротися за свою землю та відновлювати виноробні та виноградники.

«Україна має велику історію виноробства, і ми сподіваємося, що після закінчення війни ми зможемо поділитися нашими винами з любителями вина з усього світу. Продовжуємо боротися за нашу свободу та захищати свою землю, мову та ідентичність!», – коментує Світлана.

Дякуємо від імені виноробів України за цю підтримку родині MUNDUS VINI!

X
Украина