Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

MUNDUS VINI Spring Tasting 2023

MUNDUS VINI SPRING TASTING 2024. Реєстрацію відкрито!

08.12.2023, Новини

34-й випуск Grand International Wine Award відбудеться 20-25 лютого 2024 року. За багаторічною традицією серед членів журі будуть і судді від ресурсів медіа-групи Drinks+.


Час летить, і зовсім скоро відбудеться наймасштабніша сесія MUNDUS VINI наступного року. Весняна дегустація MUNDUS VINI 2024 пройде в Нойштадті, Німеччина, в самому серці Винного шляху Пфальцу, одного з найвідоміших винних регіонів Німеччини.  Бажаючі взяти участь у цій видатній події ще мають час зареєструвати свої вина на www.mundusvini.com!

Grand International Wine Award від компанії MUNDUS VINI GmbH є престижним дегустаційним конкурсом, участь у котрому беруть винороби з усіх регіонів світу, включаючи ті, що розвиваються. Метою конкурсу є сприяння якості й різноманітності вина, а також збільшення продажів тихих та ігристих вин у всьому світі. MUNDUS VINI є одним із найавторитетніших міжнародних винних конкурсів, на який щорічно подається понад 12 000 вин. Експертне журі складається з понад 300 визнаних міжнародних професіоналів, які займаються виноторгівлею, винним маркетингом, гастрономією, виноробством, винним бізнесом та винними ЗМІ.

Учасники MUNDUS VINI мають наступні переваги:

  • оцінка та нагорода від журі найвищого класу, що складається з більш ніж 300 міжнародних визнаних винних експертів з понад 40 країн;
  • детальний відгук та технічні характеристики вина;
  • презентація вин-переможців на провідних винних виставках;
  • Експертні комісії оцінюють подані учасниками вина за 20 критеріями, а також надають детальний відгук про кожне вино (технічні характеристики та органолептика). За результатами оцінювання вина-переможці нагороджують трьома категоріями медалей: Silver (срібло), Gold (золото) або Grand Gold (гранд-золото).
  • Маркетингову цінність MUNDUS VINI неможливо переоцінити: презентація вин, які отримали нагороди, підтримується публікаціями на сайтах та у виданнях Meininger Verlag, лідера європейського ринку у видавничому секторі вина, включаючи ексклюзивний журнал MUNDUS VINI з накладом 100 тисяч примірників, а також на сторінках соціальних мереж видавництва. Результати конкурсу також широко висвітлюються в інших відомих міжнародних ЗМІ, в томі числі в журналі Drinks+. Крім того, вина-переможці будуть представлені на круговій дегустації MUNDUS VINI на виставці ProWein Expo, яка відбудеться в Дюссельдорфі, Німеччина, у березні 2024 року.Вже кілька років поспіль редакцію Drinks+ Media Group запрошують до складу журі MUNDUS VINI, і майбутня Spring Tasting 2024 не є винятком. Ми детально розповімо про процес дегустації, події та результати, і сподіваємося, що найкращі українські вина здобудуть нагороди цього відомого та престижного конкурсу у 2024 році!

    Реєстрацію на весняну сесію відкрито.

Кінцевий термін реєстрації вин – 26 січня 2024 року.

Кінцевий термін подачі вин – 2 лютого 2024 року.

! Дата змагань: 20-25 лютого 2024 року.

!!! Оголошення результатів: 27 лютого 2024 року.

  • За додатковою інформацією звертайтеся до організаторів:Тел.: +49 6321-8908-951

    Пошта: contact@tastingservice.com

X
Украина