Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Puerto de Indias

На London Cocktail Week дебютував Blackberry Gin

24.11.2022, Бар

Після свого виходу в Іспанії, бренд Puerto de Indias запустив джин зі смаком ожини у Великій Британії та представив новинку на London Cocktail Week – грандіозному святі коктейлів та сотні найкращих барів міста.


Учасники фестивалю прокоментували, що новий джин Puerto de Indias Blackberry Gin «переніс іспанський дух у Ковент-Гарден». В Little Cocktail Village пропонувалися смачні коктейлі та Blackberry Gin у чистому вигляді. Учасники «тижня коктейлів» першими у Великій Британії скуштували цей напій.

Puerto de Indias

Puertos de Indias, названий піонером у категорії рожевого джину, згідно з даними IWSR – провідного аналітика світових тенденцій у галузі алкогольних напоїв, був другим брендом ароматизованого джину у світі.

«Новий джин вже мав великий успіх на домашньому ринку в Іспанії і з’явився в ідеальний час у Великій Британії, коли можна задовольнити зростаючий попит на осінні та зимові аромати», – каже виробник.

Напій має фруктові нотки ожини з відтінками фіалкової карамелі, а також аромати диких чорних фруктів і кориці. Виробники акцентують, що згідно з даними Nielsen – провідної міжнародної маркетингової компанією, порівняно з 2021 роком цього року категорія ароматизованого джину зросла на 30%.

Джерело: thespiritsbusiness.com
Фото: ginpuertodeindias.com, diffordsguide.com

X
Украина