Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

NAUTIMUS WINE

NAUTIMUS WINE

01.05.2022, Освіта

Латвія, Рига

Web: www.nautimus.lv/ru/main_ru/
Email: nautimus@liviko.lv
Tel.: 67 21 63 11
Address: Duntes iela 23a, Rīga, LV-1005, Latvia


NAUTIMUS – це проект компанії LIVIKO, яка має багаторічний досвід співпраці та імпортує високоякісну продукцію більш ніж з 15 країн світу, зокрема: Іспанії, Італії, Німеччини, Франції, Молдови, Великобританії, Нідерландів, Португалії, Грузії, ПАР, України, США, Аргентини та ін. На Латвійському ринку компанія пропонує понад 60 різних брендів алкогольних напоїв: Bacardi, Martini, Nemiroff, Freixenet, Robert Mondavi, Paul Masson, MaisonLouis Jadot, Marques de Caceres, Murviedro, Canti та ін.

NAUTIMUS WINE

 

Проект NAUTIMUS включає:

•  Різні винні активності.

• Винну школу. Це віртуальний проект. На сайті в розділі школи розміщені інформативні матеріали: статті та відео, які знайомлять з виноробством різних країн, розповідають про сорти винограду та виноробні регіони, словник винороба.

NAUTIMUS WINE

• Колекцію вин NAUTIMUS WINE, за допомогою якої можна ознайомитись з докладним описом вин та в інтерактивному форматі підібрати вино до страви. Всі вина колекції об’єднує знак NAUTIMUS, який є гарантією того, що, вибираючи вина з цієї серії – купуєте хороше вино за помірною ціною.

NAUTIMUS WINE

Фото: nautimus.lv, facebook.com

X
Украина