Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Новий генеральний директор Château Lascombes

27.03.2023, Новини

Власники Château Lascombes оголосили про призначення Акселя Хайнца генеральним директором шато.


Деякий час тому компанія Lawrence Wine Estates з долини Напа повідомила про придбання культового Château Lascombes. У лютому 2023 року керуючі американською компанією – Гейлон Лоуренс (Gaylon Lawrence) та Карлтон МакКой (Carlton McCoy) молодший підтвердили купівлю шато.

Новим генеральним директором Château Lascombes (Second Grand Cru Classé) став Аксель Хайнц (Axel Heinz).

Château Lascombes

З 2015 року Аксель Хайнц є генеральним директором Tenuta Dell’Ornellaia та Masseto у регіоні Болгері в Тоскані. Він почав працювати в Ornellaia енологом у 2005 році. Аксель Хайнц народився в Мюнхені (до речі, його мати родом із Бордо). Здобувши освіту в Університеті Бордо (агрономія зі спеціалізацією в галузі виноградарства та виноробства), перший свій досвід Хайнц отримав у Château La Tour Carnet у Сен-Лоран-дю-Медок, потім в інших районах Медока, а трохи пізніше – у Сент-Емільйоні.

«Аксель – майстер своєї справи і робота, яку він зробив на виноробнях Тоскани, вивела їх на новий рівень, – говорить Карлтон МакКой. – Я радий працювати з Акселем і впевнений – ми максимально розкриємо потенціал Château Lascombes і зробимо його одним із найвидатніших виноробних господарств у світі».

Château Lascombes

До сьогодняшнього дня, протягом понад 20 років (з 2001-го) посаду генерального директора Château Lascombes обіймав Домінік Беф (Dominique Befve). Ми пишаємося, що свого часу брали інтерв’ю у великого винороба, а згодом у Château Lascombes відбувся урочистий обід на честь Drinks+. Отже наша команда вже історично має особливу прихильність до цієї виноробні і ми уважно стежимо за її розвитком.

«Для мене велика честь приєднатися до Château Lascombes, – коментує своє призначення Аксель Хайнц. – Після 18 років у Тоскані настав час повернутися додому. Разом з Гейлоном Лоуренсом і Карлтоном МакКоєм я маю намір почати нову велику главу цього історичного маєтку в Бордо».

Джерело: chateau-lascombes.com
Фото: chateau-lascombes.com, youtube.com

X
Украина