Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Concours Mondial de Bruxelles

Новини від Concours Mondial de Bruxelles

15.02.2024, Маркетинг

Concours Mondial de Bruxelles є всесвітнім еталоном конкурсу вин. Його незалежність, суворі стандарти та процедури дегустації дозволяють споживачам зробити правильний вибір і з повною впевненістю купувати вина, що відзначені медалями цього конкурсу.


Для участі в конкурсі ретельно відбираються авторитетні судді, відомі на міжнародному рівні – баєри, енологи, журналісти, дослідники та представники галузевих організацій.

Щоб кожен тип вина можна було професійно оцінити залежно від його конкретних характеристик, Concours Mondial de Bruxelles ділиться на 4 сесії, що проходять у різних країнах:

  1. Concours Mondial de Bruxelles Rosé Wines Session відбудеться в Далмації (Хорватія), 20-22 березня;
  2. Concours Mondial de Bruxelles Red and White Wines Session – у Гуанахуато (Мексика), 7-9 червня ;
  3. Concours Mondial de Bruxelles Sparkling Wines Session – у Альгеро (Італія), 3-5 липня;
  4. Concours Mondial de Bruxelles Sweet and Fortified Wines Session (місце проведення і дати уточнюються).

Хочемо докладніше зупинитися на Concours Mondial de Bruxelles Red and White Wines Session, на яку до суддівської колегії запрошено  головного редактора Drinks+ і про що ми обов’язково відзвітуємо у наших статтях.

За кількістю заявок ця сесія є найбільшою на Concours Mondial de Bruxelles. Вона відкрита для всіх білих вин (включно з помаранчевими винами) і червоних вин будь-якого походження та виготовлених з усіх сортів винограду.

Реєстрація на Red and White Wines Session тут.

Крім традиційних золотих та срібних медалей, під час Concours Mondial de Bruxelles Red and White Wines Session відбувається вручення  спеціальних призів  у наступних категоріях:

  • International Red Wine Revelation
  • International White Wine Revelation
  • International Oaked Wine Revelation
  • International Organic Wine Revelation

Понад 30 років Concours Mondial de Bruxelles прагне продемонструвати тенденції ринку, що розвивається, і 2024 рік не стане винятком. Саме тому під час цьогорічної Red and White Wines Session, що відбудеться з 7 по 9 червня 2024 року в Гуанахуато (Мексика), буде вручено приз  найкращому слабоалкогольному/безалкогольному  вину – International Revelation. Нова ініціатива має на меті привернути увагу до швидко зростаючого сегменту ринку та водночас підкреслити якість та різноманітність цих альтернативних напоїв.

 «Останніми роками ми вже оцінювали на CMB слабоалкогольні та безалкогольні вина, — пояснює директор конкурсу Томас Костенобл. – Але оскільки їхня кількість збільшується, ми вирішили присвятити їм спеціальний приз. Також будуть обрані судді-спеціалісти, які оцінять саме цю категорію вин».

Тридцятирічний досвід дозволив конкурсу стати еталоном серед міжнародних винних конкурсів. У 2023 році участь взяли 350 міжнародних суддів із 50 національностей, що сприяє унікальності заходу та більшій об’єктивності результатів.

X
Украина