Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

шампанське

Новинки в родині шампанських

26.12.2022, Новини

Провідні бренди шампанського цього року поповнили свої лінійки кількома новими продуктами.   


Champagne Gosset

Після випуску Gosset Celebris Rosé 2008, цей шампанський дім вперше випустив вінтажний Gosset Celebris Blanc de Blancs 2012. Прес-секретар Gosset повідомив: «Кюве Gosset Celebris не тільки cuvées de prestige, але й прагне бути cuvées d’exception». 

В ароматі і смаку відтінки кондитерських виробів, яблук, грейпфруту, інжиру та білого шоколаду, які тримає в гармонії крейдяна солоність, притаманна Шардоне з північних регіонів.

Moet Hennessy/Dom Pérignon

Dom Pérignon і Lady Gaga представили Rosé Vintage 2008 Limited Edition. Dom Pérignon Rosé приваблює своїм зрілим і складним букетом з нотами темних спецій і какао, фруктовими ароматами інжиру, абрикоса і апельсинових цукатів.

Надихаючу співпрацю Lady Gaga та Dom Pérignon об’єднує спільна віра в абсолютну свободу творчості. Леді Гага – епатажна співачка, часто порушує заборонені теми, надихає оточуючих мріяти, експериментувати і самовиражатися. Dom Pérignon називає реліз «історією двох творчих сил», підкреслюючи прагнення з кожним урожаєм відкривати нові межі творчості. 

Champagne Palmer

Цього року Champagne Palmer & Co представила Grands Terroirs 2015 та Grands Terroirs 2012. Кожне кюве Grands Terroirs є вираженням виноградників Montagne de Reims Premier і Grand Cru у винятковому вінтажі. Перше кюве Grands Terroirs урожаю 2003 року було представлено на ринку чотири роки тому, а тепер зустрічайте вінтажі 2015 і 2012 років.

Перший з цієї нової пари, вінтаж 2015 року, випущений у пляшці (750 мл), тоді як високо оцінений вінтаж 2012 року Grands Terroirs доступний лише у магнумі.

Пляшки більшого формату є особливістю цього дому шампанського, який розташований поблизу центру Реймса. З огляду на тривалішу витримку, яка необхідна магнумам, щоб досягти такого ж рівня зрілості, як пляшки об’ємом 750 мл, вони зазвичай витримуються ще два-три роки у підвалах перед випуском.

Vranken Pommery

Pommery Champagne випустив свою останню світову колекцію під назвою Mandala, натхненна тибетськими буддійськими традиціями, включає Pommery Brut Royal, Pommery Rosé Royal, Pommery Apanage Brut і Pommery Apanage Blanc de Blancs, усі доступні в упаковках, які відображають барвисті мандали Тибету. У колекції також представлено останній випуск Champagne House – Grand Cru Royal Millesime 2009, виготовлений із семи культових сортів Grand Crus Pommery.

 

За матеріалами: thedrinksbusiness.com

X
Украина