Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

OIV

OIV започатковує фотоконкурс століття: 2024 CENTENARY PHOTO CONTEST – PAU ROCA

16.04.2024, Новини

У рамках святкування сторічного ювілею OIV та Міжнародного року виноградної лози та вина OIV оголошує про запуск фотоконкурсу,  присвяченого вшануванню спадщини Пау Рока, колишнього генерального директора, який очолював організацію з 2019 по 2023 роки.


OIV започатковує фотоконкурс  «The vine and wine sector facing climate change» на знак визнання неоціненного внеску Пау Рока у розвиток виноградарства та виробництва вина, а також на згадку про його видатне лідерство в організації.

Пау Рока, який пішов з життя наприкінці минулого року, присвятив свою роботу вирішенню однієї з головних проблем, що постають перед виноробним сектором – глобальної зміни клімату. Саме він поставив для OIV пріоритетну мету – запровадити принципи сталого розвитку виноградарства, про що розповів у своєму інтерв’ю для Drinks+.

Конкурс проводиться за підтримки міжнародної групи компаній  Vinos de la Luz,  власник якої Рікардо Ф. Нуньєс вже третій рік поспіль є членом журі Wine Travel Awards. Також доктор Нуньєс, який вже багато років допомагає нашій країні зайняти належне місце серед виноробних країн світу, зіграв важливу роль у процесі повернення України до OIV .

Фотоконкурс під егідою OIV – це унікальна можливість для фотографів з усього світу (як професіоналів, так і аматорів) продемонструвати свою творчість і зробити внесок у глобальний діалог щодо майбутнього винного сектору в умовах зміни клімату. Зображуючи красу природи, а також виклики та інновації у секторі виноградарства та виноробства, учасники виконують важливу роль у формуванні наративу сталого розвитку та стійкості для майбутніх поколінь.

Уроки органічного виноградарства від Альберто Антоніні

OIV запрошує всіх бажаючих приєднатися до святкування століття організації та віддати належне спадщині Пау Рока через мистецтво фотографії: «Давайте разом підвищувати обізнаність, надихати на дії та прокладати шлях до більш сталого майбутнього для сектору винограду та вина!» – закликають організатори заходу.

Як взяти участь?

Кожен учасник повинен подати заявку, заповнивши онлайн-форму подання. Фотографам пропонується надіслати до трьох (максимум) неопублікованих фотографій, які відображають тему конкурсу. Зображення слід завантажувати через такі платформи, як WeTransfer або Dropbox, а посилання для завантаження має бути надано у згаданій вище онлайн-формі подання.

Усі фотознімки мають бути у форматі JPEG та кольоровому режимі RGB. Зображення повинні мати мінімальну роздільну здатність 300 dpi і розмір не менше 6,3 мегапікселів (3000 x 2100 пікселів). Приймаються як горизонтальні, так і вертикальні, а також чорно-білі та кольорові фотографії.

Учасники повинні вказати назву, підпис, дату та місце для кожної поданої фотографії.

Нагороди

Перша премія – €2500

Показ фотографії-переможця в новій штаб-квартирі OIV, Hôtel Bouchu d’Esterno у Діжоні, Франція.

Друга премія – €1500

Показ фотографії-переможця в новій штаб-квартирі OIV, Hôtel Bouchu d’Esterno у Діжоні, Франція.

Третя премія – €1000

Показ фотографії-переможця в новій штаб-квартирі OIV, Hôtel Bouchu d’Esterno у Діжоні, Франція.

Кінцевий термін подання заявок – 15 серпня (18 година за центральноєвропейським часом). Після закінчення терміну заявки не приймаються.

X
Украина