Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Château Galoupet

Пластикова пляшка для елітного rose

21.04.2022, Новини

Château Galoupet Moët Hennessy випустило Provençal rosé у ПЕТ-упаковці за ціною 20 фунтів стерлінгів.


Творці нового елітного вина зізнаються, що пластикова пляшка для прованського розе – «величезний виклик». «Немає жодних гарантій, що продаж Provençal rosé у ПЕТ-упаковці буде успішним», – висловила свої побоювання Джессіка Джулмі (Jessica Julmy), керуючий директор Château Galoupet Moët Hennessy.

Moët Hennessy представила рожеве вино, поміщене в плоску пляшку, що виготовлена з переробленого «океанічного пластику», це дебют для Côtes de Provence та фахівців з розкішних напоїв.

Château Galoupet

Джессіка Джулмі

Provençal rosé, назване Galoupet Nomade, є другим розе Moët Hennessy, рекомендована роздрібна ціна становить 20 фунтів стерлінгів, що робить його наразі найдорожчим вином у пластиковій пляшці на полицях магазинів.

Джессіка Джулмі сказала, що хоче вивести екологічно чисте пакування на ринок. Вона зазначила, що ПЕТ-пляшка важить лише 63 грами, що майже в 10 разів менше, ніж стандартна пляшка для рожевого вина, через пласку форму вона на 40% менша, ніж інша пляшка з-під розе, це робить продукт більш ефективним для транспортування. Водночас, керуючий директор Château Galoupet Moët Hennessy наголошує, що «ринок може бути не готовий до такого продукту. Розлив rose в ПЕТ є серйозним відходом від тієї елегантності прованського рожевого вина, до якої всі звикли».

Château Galoupet

Незважаючи на свої побоювання, Джулмі сказала, що сповнена ентузіазму і не прислухалася до порад випустити Galoupet Nomade як у пластику, так і в стандартному склі, з урахуванням того, що деякі ринки та споживачі можуть не захотіти купувати елітне вино у новому форматі.

«Якщо ви вважаєте, що ПЕТ – це сучасне рішення для невитриманих вин, то вам слід спробувати Galoupet Nomade», – висловила свою відданість новому формату Джессіка Джулмі.

Galoupet Nomade продаватиметься через інтернет-магазини, включаючи веб-сайт Moët Hennessy Clos19, саме тут Джулмі бачить успіх просування нового формату.

Джерело: thedrinksbusiness.com
Фото: ft.com/content, chateaugaloupet.com

X
Украина