Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

WineFuture 2023 in Coimbra

Подолання бар’єрів: WineFuture 2023 – об’єднання світових виноробів та відзначення ролі Португалії

02.01.2024,

Подія WineFuture об’єднала відомих професіоналів, чий досвід охоплював революційні технологічні виноробні компанії Новій Зеландії та відомі виноробні заводи Аргентини. 


Drinks+ і Wine Travel Awards були представлені як офіційні партнери WineFuture, а один із номінантів WTA посів особливе місце на цьому заході.

Протягом трьох днів цей захід перетворив Португалію на центр дискусій про вино, підкреслюючи її роль на світовій винній арені. WineFuture, вже відомий своїм значним впливом, мав свою першу зустріч у Барселоні в 2006 році, зосередившись на зміні клімату та вині.

Wine Future

Зустріч у Коімбрі у 2023 році стала четвертою пам’ятною подією під гаслом «Подолання бар’єрів». Подія під далекоглядним керівництвом Панчо Кампо (Pancho Campo), засновника самітів Wine Future та Green Wine Future, здобула додатковий престиж завдяки співорганізатору Wines of Portugal. Подальший розвиток та глобальне визнання WineFuture отримав завдяки шановному та вмілому керівництву його президента Фредеріко Фалькао (Frederico Falcao).

X
Украина